search
Deze 4 hilarische komedieseries op NPO Plus fleuren jouw dag weer op
Series / Featured

Deze 4 hilarische komedieseries op NPO Plus fleuren jouw dag weer op

Met deze grappige series op NPO Plus ben je zo weer van de januariblues af.

Zin in een lekkere comedyserie? Kijk dan eens voor de verandering op NPO Plus, waar een heel scala aan komedie te vinden is uit binnen- en buitenland.

The Flatshare



Journaliste Tiffany is na het einde van haar relatie dringend op zoek naar onderdak, en verpleger Leon zoekt een huisgenoot om de huur mee te delen. Omdat hij nachtdiensten draait in een hospice, hoeven ze elkaar in theorie nooit tegen te komen. In de praktijk loopt echter alles anders. Bekijk nu bij NPO Plus.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Rundfunk: Duco en Roy



De talentloze acteurs Duco en Roy willen maar één ding: doorbreken en eeuwige roem. Alles wat ze aan talent tekortkomen, maken ze goed met hun doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en schaamteloosheid. Bekijk nu bij NPO Plus.



Sort Of



Sabi Mehboob is een genderfluïde millennial wiens bestaan aan het wankelen wordt gebracht wanneer zowel Sabi's relatie als baan op losse schroeven komt te staan. Het is de start van wat uiteindelijk een tumultueuze weg naar zelfontdekking en -acceptatie zal blijken. Bekijk nu bij NPO Plus.



CAST



Satirische comedyserie over een castingbureau dat gecanceld wordt nadat de directeur is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee jonge, net afgestudeerde actrices. Bekijk nu bij NPO Start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen