search
'Yellowjackets' seizoen 3: Showtime deelt teleurstellend nieuws
Series / Nieuws

'Yellowjackets' seizoen 3: Showtime deelt teleurstellend nieuws

De gevolgen van de stakingen in Hollywood worden langzaamaan zichtbaar.

Vorig jaar sloot het spannende Yellowjackets met een spectaculaire seizoensfinale het tweede seizoen af. Fans keken al snel met volle verwachting uit naar het derde seizoen, maar dat gaat nog even duren.

Showtime onthult namelijk dat het derde seizoen hoogstwaarschijnlijk pas in 2025 uit gaat komen. De vertraging is het gevolg van de stakingen in Hollywood onder schrijvers en acteurs vorig jaar, die invloed hadden op alle film- en tv-producties.

Gaat alsnog relatief snel


In vergelijking met andere series die nog steeds te maken hebben met productieproblemen door de stakingen, hebben de makers van Yellowjackets redelijk veelbelovende updates gegeven over de status van de serie. Vorige maand bevestigden ze nog hoever ze waren gevorderd in het schrijfproces van seizoen drie.

Yellowjackets-maker Ashley Lyle vertelde toen tijdens een evenement over de serie: "We zijn diep in het schrijfproces. Iedereen keerde weer met zoveel enthousiasme terug, klaar om te beginnen en creatief opgeladen. We hebben echt zoveel plezier en we kunnen niet wachten."

Wanhoop in de wildernis


De serie, geschreven door Bart Nickerson en Lyle, vertelt het verhaal van een team getalenteerde voetbalmeisjes op de middelbare school die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de wildernis van Ontario, waar het allemaal nog veel erger wordt.



Kijk alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen