search
Onwaarschijnlijke liefdesgeschiedenis op de set van Videolandserie 'Máxima'
Series / Celebrity

Onwaarschijnlijke liefdesgeschiedenis op de set van Videolandserie 'Máxima'

Komende lente brengt Videoland een unieke serie uit over koningin Máxima en haar leven, met verrassende gebeurtenissen op de set.

Dit voorjaar zal Videoland een unieke serie uitbrengen over onze eigen koningin Máxima en haar turbulente leven. Ook op de set ging het er vurig aan - zo erg zelfs, dat er meer uit is gekomen dan men had verwacht.

Martijn Lakemeijer en de Argentijnse Delfina Chaves spelen in de biografische dramaserie de hoofdrollen van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Voor de camera vormen ze een stelletje, maar erbuitenom ondertussen ook.

Het leven van een koningin


De aankomende royaltyserie is opgenomen in Argentinië, Spanje, New York en Nederland en volgt zo alle locaties waar Máxima heeft vertoefd.

De bestseller Moederland: de jonge jaren van Máxima Zorreguieta vormde de inspiratie voor de Videolandserie, en werd geschreven door Marcia Luyten in 2021.

Veel plezier samen


Tijdens een gesprek met RTL Boulevard liet het nieuwe koppel meer los. Chaves deelde: "Tijdens het werken hadden we altijd veel plezier. Het was een lang avontuur en het was hard werken. Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden. En ja, er is een chemie tussen ons."



Lakemeijer voegde daar nog aan toe: "Toen we klaar waren met filmen in september hadden we besloten om elkaar op te zoeken. Ook nog na het filmen.” En zo geschiedde.

Kijken


De zesdelige serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen