search
Keert dit favoriete duo terug in 'The Last of Us'? Producent verklapt meer over Bill en Frank
Series / Nieuws

Keert dit favoriete duo terug in 'The Last of Us'? Producent verklapt meer over Bill en Frank

De producent van de serie geeft antwoord op de vraag die fans al een jaar hebben.

Deze week is het een jaar geleden dat The Last of Us van start ging op HBO Max. De serie wordt een jaar later nog steeds veel besproken.

We weten natuurlijk al dat er een tweede seizoen komt dat volgend jaar van start zal gaan. Los daarvan vragen fans zich ook af of er nog andere series in de franchise komen.

Bill & Frank


Een mogelijke spin-off zou zich bijvoorbeeld kunnen focussen op personages Bill en Frank. Die twee personages waren de hoofdrolspelers van de veelbesproken derde aflevering Long, Long Time.

In gesprek met Deadline ging producent Craig Mazin in op die optie. ''Ik ben heel trots op de episode met Bill en Frank'', zei Mazin. ''Maar er komt niet meer over Bill en Frank''.

HBO Max


Hij ging ook in op de opmerkingen van acteur Nick Offerman, die recentelijk zei dat er al een prequel gepitcht was. ''Wat Nick zei was een soort van grap. We zijn heel blij met datgene dat we al gedaan hebben.''



De uitspraken van Mazin zijn droevig nieuws voor fans die hoopten op meer. De episode met Bill en Frank – en natuurlijke alle andere episodes van The Last of Us – bekijk je op HBO Max
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen