search
Recente Matt Damon-film gaat Netflix overnemen: het sterk ontvangen 'Stillwater'
Series / Nieuws

Recente Matt Damon-film gaat Netflix overnemen: het sterk ontvangen 'Stillwater'

De prima thriller Still Water uit 2021 komt nieuw binnen in de Netflix Top 10.

Op filmgebied is er weer wat nieuws te beleven. En wat spannends. De film Stillwater is namelijk nieuw online verschenen en staat gelijk in de top tien, een op een achtste plaats.

Matt Damon is de hoofdrolspeler in de misdaadthriller uit 2021. De film laat zien hoe een olieboorder uit Oklahoma zijn dochter bezoekt in een Franse gevangenis. Hij is wanhopig op zoek naar een mogelijkheid om haar onschuld te bewijzen. Ze is schuldig bevonden aan een moord.

Rotten Tomatoes


De film van regisseur Thomas McCarthy, bekend van de Oscarwinnende film Spotlight uit 2015, werd prima ontvangen. Het grote publiek wist Stillwater niet te vinden, en dat betekende dat de film te boek staat als een financiële flop.

Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de thriller op een prima 75 procent, met een 6,6 als gemiddelde beoordeling. En dat cijfer heeft de film ook op de IMDb.

Netflix


Netflix zette Stillwater op dinsdag 16 januari online en nu staat de film in de Netflix Top 10. Er zijn weinig redenen te bedenken waarom de film niet door meer Netflix-abonnees bekeken zal gaan worden. Het is dus aannemelijk dat de film binnenkort in de bovenste regionen van de lijst is terug te vinden.



Verwar de film overigens niet met de animatieserie Stillwater die eind 2020 op de streamer Apple TV+ verscheen. De kans bestaat dat het publiek daardoor ook wat in verwarring raakte.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen