search
Er komt een remake van die andere 'The Avengers' (zonder Iron Man en Hulk)

Er komt een remake van die andere 'The Avengers' (zonder Iron Man en Hulk)

Het tijdperk van reboots en remakes gaat gewoon nog even door.

Glenn Walsh
Er wordt naar verluidt momenteel gewerkt aan een remake van de (toen) razend populaire serie uit de jaren 60, The Avengers. Volgens insiders is de pilot al geschreven en wordt het geproduceerd door StudioCanal.

Bijna 50 jaar voordat het Marvel Cinematic Universe (MCU) werd geïntroduceerd, was de naam The Avengers synoniem met de televisieserie die liep van 1961 tot 1969, waarin geheim agent John Steed de strijd aanging tegen het onrecht.

Een echte klassieker


De serie had acteur Patrick Macnee in de hoofdrol als John Steed die als spion voor de Britse overheid werkte samen met zijn vele vrouwelijke partners. De bekendste daarvan was Emma Peel, gespeeld door Diana Rigg. Zij had later nog een grote rol in Game of Thrones als de sluwe Olenna Tyrell.

The Avengers werd gecreëerd door Sydney Newman, die ook medebedenker was van een andere immens populaire Britse televisieserie: Doctor Who. In 1998 werd er nog een minder succesvolle remake gemaakt met Uma Thurman en Ralph Fiennes in de hoofdrol.

Nieuwe generatie


Mickey Down en Konrad Kay dienen als medebedenkers van het project samen met Ben Taylor, die ook de nieuwe serie zal regisseren en als uitvoerend producent zal optreden. Wall to Wall Media zal The Avengers medeproduceren.Op het moment van schrijven heeft StudioCanal nog geen mogelijke releasedatum aangekondigd voor de remake van de The Avengers tv-serie.

Aanbevolen artikelen