search
Het hoofdpersonage in de 'Suits' spin-off krijgt een onthullende omschrijving
Series / Nieuws

Het hoofdpersonage in de 'Suits' spin-off krijgt een onthullende omschrijving

De nieuwe 'Suits'-spin-off zal gaan over een vrouwelijk personage dat slimmer is dan iedereen, maar kampt met een probleem.

Na de hernieuwde populariteit van Suits afgelopen jaar, maakte NBCUniversal recentelijk bekend dat er een spin-off aankomt van de serie. Hierover zijn de eerste details nu bekend, namelijk een beschrijving van het hoofdpersonage.

Volgens de website Puck zal de spin-off zich afspelen op een advocatenkantoor in L.A. dat zich focust op de entertainmentindustrie. Het hoofdpersonage in de spin-off heet Erica, en is te vergelijken met Rachel Zane uit de originele serie.

Slimmer dan iedereen


De gehele omschrijving luidt als volgt: "Zwarte vrouw van in de 30, komt uit Zuid-Californië en is rechtenalumna van Harvard. Wil graag het hoofd van de entertainment afdeling worden. Is goed in het binnenhalen van klanten, maar heeft ergens anders moeite mee. Slimmer dan iedereen".

Het casten van Erica zal binnenkort van start gaan. De spin-off komt op het perfecte moment, aangezien Suits in 2023 een nieuwe golf aan populariteit kreeg en zelfs compleet viral ging.

Weinig informatie


De spin-off werd drie maanden geleden aangekondigd, maar dit is de eerste informatie die tot nu toe naar buiten is gekomen. Bekijk Suits op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen