search
Nieuw, waargebeurd en compleet idioot misdaaddrama triomfeert op Netflix
Series / Nieuws

Nieuw, waargebeurd en compleet idioot misdaaddrama triomfeert op Netflix

American Nightmare scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De documentaireserie American Nightmare trekt in haar eerste dagen op Netflix enorm veel kijkers. De serie is momenteel de best bekeken serie op de streamingsdienst.

De truecrimedocumentaire is van de producenten die eerder al de populaire documentaire The Tinder Swindler maakten. De serie laat je, net als haar voorganger, echt in grote verbazing achter.

Plot


Denise Huskins en haar vriend Aaron worden in 2015 overvallen in hun huis, ze worden gedrogeerd en Denise wordt meegenomen. Als Aaron de politie vertelt wat er is gebeurd, vindt de politie dat zo ongeloofwaardig, dat ze hem gelijk zelf als hoofdverdachte zien. Hij wordt al snel beschuldigd van de moord op zijn vriendin.

Als Denise vervolgens, twee dagen later opduikt, gaat de politie ervan uit dat Denise en Aaron gezamenlijk de boel proberen op te lichten. Denise en Aaron doen in deze docu voor het eerst hun bijzondere verhaal.

Hoe zit dit nu?


Maakt de politie een grote fout en zo ja, hoe kan dat in vredesnaam? Of speelt er toch meer? Zowel de politie als de media lijken immers volledig overtuigd dat de twee de boel in de maling nemen.

Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen