search
Een van HBO Max' grootste successen krijgt grote update: hoe verder met 'Euphoria'?
Series / Nieuws

Een van HBO Max' grootste successen krijgt grote update: hoe verder met 'Euphoria'?

De HBO-hit werd in 2022 vernieuwd en er is nu eindelijk meer bekend.

Door omstandigheden is er al behoorlijk lange tijd niets meer vernomen over het omstreden Euphoria. Casey Bloys, topman bij HBO, kwam in gesprek met Variety met goed nieuws.

Schrijver en uitvoerend producent Sam Levinson is momenteel druk aan het schrijven voor seizoen 3. Het nieuwste seizoen zal een sprong voorwaarts maken in de tijd, maar het is nog niet bekend of het derde seizoen tevens het laatste is.

Rekening houden


Een praktisch element is natuurlijk het feit dat Zendaya in de tussentijd is uitgegroeid tot een grote ster. Bloys: "Het is natuurlijk geweldig dat de hoofdrolspelers zijn uitgegroeid tot grote sterren en Zendaya al helemaal. Daar moet je nu eenmaal rekening mee houden. Sam Levinson is momenteel druk aan het schrijven, dus we laten zijn ideeën spreken".

Eerder was kostuumontwerpster Heidi Bivens ook enthousiast om weer aan de slag te gaan voor de serie. "Het nieuwste seizoen zal zich naar verluidt vijf jaar in de toekomst afspelen, dus ik ben benieuwd. Ik kijk er naar uit om de scenario's te lezen, Sam [Levinson] zal ons ongetwijfeld weer weten te verrassen," aldus Bivens.

Einde Euphoria


Bloys wilde geen antwoord geven op de vraag of het nieuwste seizoen van Euphoria tevens het laatste is. Wel is bekend dat de serie in 2025 weer verwacht wordt.

.

Je kunt Euphoria streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen