search
'The Lincoln Lawyer' keert terug voor derde seizoen en onthult gelijk de eerste foto's
Series / Nieuws

'The Lincoln Lawyer' keert terug voor derde seizoen en onthult gelijk de eerste foto's

Later dit jaar keert 'The Lincoln Lawyer' terug voor een derde seizoen.

Goed nieuws voor fans van The Lincoln Lawyer: de productie van het derde seizoen is officieel begonnen! En dat is niet het enige. Er zijn namelijk ook al foto's verschenen van dit nieuwe seizoen, waardoor we alvast een beetje een beeld krijgen van hoe dit eruit gaat zien.

Het nieuwe seizoen zal gebaseerd zijn op het vijfde boek uit de The Lincoln Lawyer-reeks van schrijver Michael Connelly, dat Gods of Guilt heet. Op de foto's zien we Manuel Garcia-Rulfo op de set staan. Ook zien we Neve Campbell en Garcia-Rulfo samen op de bank zitten.

Flashback


Makers Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez hebben in een statement aan Deadline onthuld dat het seizoen begint met een flashback. Er zal onderzocht worden hoe Mickey Haller precies de persoon geworden is die hij momenteel is.

"Hoewel seizoen 3 van The Lincoln Lawyer gebaseerd is op Michael Connelly's roman The Gods of Guilt, hebben we besloten dat een leuke (en aangrijpende) manier om het seizoen binnen te komen zou zijn via een flashback-reeks die ons enig inzicht gaf in hoe Mickey Haller Mickey werd. Haller – niet alleen de briljante strafrechtadvocaat, maar ook de echtgenoot, de vader en de man die hij zou worden".

September of oktober


De fotos en het statement verklappen dat Garcia-Rulfo terug zal keren als Mickey Haller. Ook is de verwachting dat Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco) en Yaya DaCosta (Andrea Freemann) allemaal zullen terugkeren.



Er is nog geen precieze releasedatum bekend voor het derde seizoen van The Lincoln Lawyer, maar de verwachting is dat het seizoen in september of oktober van dit jaar op Netflix zal verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen