search
Combi van crime en mystery met een onovertroffen 9,1 op IMDb kun je gewoon nog bingewatchen
Series / Nieuws

Combi van crime en mystery met een onovertroffen 9,1 op IMDb kun je gewoon nog bingewatchen

De geweldige serie 'Sherlock' is nog altijd gewoon te streamen.

De prachtige serie Sherlock is de hedendaagse versie van Sir Arthur Conan Doyle's klassieke verhalen over detective Sherlock Holmes. De serie is te zien op Disney+, Prime Video en HBO Max en scoort een fabuleuze 9,1 op IMDb.

De serie zit vol intelligente verhaallijnen en scherpe dialogen en wordt gedragen door twee meesterlijke acteurs. Benedict Cumberbatch speelt de excentrieke detective Sherlock Holmes, terwijl Martin Freeman schittert als zijn loyale metgezel, Dr. John Watson.

Plot


In deze hedendaagse variant herkent Sherlock Holmes software-ontwikkelaar aan hun stropdas en een piloten aan hun duim. Hij heeft een volkomen unieke analytisch brein en is uit pure verveling bezig om misdaden op te lossen. Een toevallige ontmoeting brengt hem in contact met John Watson. Ondanks hun grote verschillen, merken de twee dat ze elkaar aanvullen.

Samen ontwarren ze cryptische aanwijzingen, zitten ze achter levensgevaarlijke moordenaars aan en lossen ze schijnbaar onoplosbare misdaden op.

Vier seizoenen


De serie werd opgenomen tussen 2010 en 2017 en biedt vier seizoenen lang kijkplezier. Gelukkig is de serie voor de liefhebbers van crime en mystery nog altijd te streamen.Kijk deze serie op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen