search
Het vierde seizoen van 'Klem' komt velen bijzonder bekend voor
Series / Nieuws

Het vierde seizoen van 'Klem' komt velen bijzonder bekend voor

De serie Klem werd in 2023 afgerond met een film, maar nu is er toch een vierde seizoen.

Na drie succesvolle seizoenen werd in 2020 de serie Klem afgerond door BNNVARA. Er verschenen in totaal 30 afleveringen. Eerder deze maand startte toch het vierde seizoen met slechts drie afleveringen.

Het vierde seizoen duurt zo kort doordat de drie afleveringen gezamenlijk de film Klem vormen. Deze film verscheen in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen en was een redelijk succes doordat meer dan 100.000 bezoekers de 2 miljoen euro kostende film zagen.

Klem


In het vierde seizoen - en dus ook de film - keren Marius, Kitty, Hugo en Sophie terug. Marius en Kitty runnen een prachtige wijngaard. Als snel stapelen de problemen zich op als de lokale misdaad de Nederlanders weg wil krijgen.

De twee stellen worden opnieuw gespeeld door Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan en Marie-Mae van Zuilen. De dochters Suzan 'Suus' Warmond (Yenthe Bos) en Christine 'Chrissy' van Mook (Zoë Cusell) zijn ook weer van de partij.

Italiaanse dame


Het belangrijkste nieuwe personage wordt gespeeld door Claudia Vismara. Zij speelt Isabella Garboni de vrouw die het heeft gemunt op de Nederlanders.



Op NPO Start kun je de twee reeds uitgezonden afleveringen al kijken. De derde aflevering kijk je op NPO Plus of op televisie op 26 januari om half 10.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen