search
Zenuwslopende en mysterieuze dramaserie scoort direct een top 10-positie op Netflix
Series / Nieuws

Zenuwslopende en mysterieuze dramaserie scoort direct een top 10-positie op Netflix

De Turkse dramaserie 'Kübra' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

Vanaf 18 januari is de Turkse dramaserie Kübra op Netflix verschenen en de serie is in haar eerste dagen gelijk zeer succesvol. De serie behoort gelijk tot de top 10 van de meest bekeken series op de streamingsdienst.

De serie gaat over het intrigerende verhaal van een man die allerlei mysterieuze berichten ontvangt. Gökhan, is een inwoner van één van de vele achterbuurten van Istanbul. Hij probeert zijn leven op orde te krijgen mede in verband met het toekomstige huwelijk met zijn grote liefde.

Jij bent anders


Zijn leven wordt echter compleet overhoop gegooid vanaf het moment dat hij berichten ontvangt van een zekere Kübra op een online platform. De boodschap "Jij bent anders!" is aanvankelijk zeer verwarrend, maar na verloop van tijd begrijpt Gökhan de betekenis en ontdekt hij wie Kübra is. De berichten lijken de toekomst te voorspellen en dit zorgt ervoor dat Gökhan niet alleen veel volgers krijgt, maar ook machtige vijanden.

Kübra is een boekverfilming van een roman geschreven door Afsin Kum. De hoofdrol wordt vertolkt door Çagatay Ulusoy, die je mogelijk al kent van zijn hoofdrol in die andere Turkse Netflix-serie Terzi. Naast Ulusoy zijn er ook rollen weggelegd voor Aslihan Malbora, Ahsen Eroglu en Ahmet Mümtaz Taylan.

Kijken


Kübra kun je hier kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen