search
Indrukwekkende beelden uit 'Masters of the Air': de opvolger van 'Band of Brothers' gaat de lucht in

Indrukwekkende beelden uit 'Masters of the Air': de opvolger van 'Band of Brothers' gaat de lucht in

De keer volgen we de 100th Bomb Group van de Amerikaanse luchtmacht, opnieuw van producenten Tom Hanks en Steven Spielberg.

Bram de Groot
Geruime tijd was er onduidelijkheid over wanneer de grote oorlogsserie Masters of the Air zou verschijnen, maar nu komt de startdatum akelig dichtbij. Vanaf 26 januari zie je de "opvolger" van Band of Brothers op Apple TV+.

De peperdure serie van John Shiban en John Orloff neemt ons dit keer mee naar een unit van de 100th Bomb Group van de Amerikaanse luchtmacht. De serie speelt zich af richting het einde van de Tweede Wereldoorlog als de geallieerde ook via de lucht willen afrekenen met de Duitsers.

Grote namen


Masters of the Air wordt net als Band of Brothers en The Pacific geproduceerd door Gary Goetzman, Tom Hanks en Steven Spielberg. De regie lag ook in handen van indrukwekkende namen, zoals Cary Joji Fukunaga (No Time to Die), Anna Boden en Ryan Fleck (Captain Marvel) en Dee Rees Mudbound. De laatste aflevering komt van Tim Van Patten, bekend van The Sopranos.

Voor de camera zie je ook een aantal mooie namen, zoals Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Barry Keoghan en Nikolai Kinski.

Nieuwe beelden


Nu de start van de negendelige miniserie Masters of the Air dichterbij komt, heeft Apple TV+ een video online gezet. Bekijk An Inside Look hieronder en vanaf aankomende vrijdag zie je de eerste aflevering op de streamer.

Aanbevolen artikelen