search
Eindelijk: De nieuwe 'Harry Potter'-serie trapt af als Warner Bros. de eerste ideeën ontvangt
Series / Nieuws

Eindelijk: De nieuwe 'Harry Potter'-serie trapt af als Warner Bros. de eerste ideeën ontvangt

De eerste stappen voor de nieuwe Harry Potter-serie zijn gezet.

Al sinds april vorig jaar, toen de nieuwe Harry Potter-serie werd aangekondigd, gaan er veel geruchten en theorieën rond over de reboot. Nu heeft Warner Bros. eindelijk de eerste stappen gezet voor de serie.

Er was al veel controverse over de productie van de serie, aangezien Harry Potter-auteur J.K. Rowling uitvoerend producent is. Dit betekent dat Rowling "naar verwachting betrokken zal zijn bij de besluitvorming over de serie" en dit ligt niet helemaal lekker bij fans.

De eerste stappen


Desondanks zijn de eerste stappen voor de nieuwe serie gezet. Volgens Deadline zijn de eerste pitches voor het project begonnen in Los Angeles. Meerdere schrijvers gingen de strijd aan voor het recht van het Intellectual Property (IP).

Max gaf de opdracht om een pitch te creëren die de persoonlijke kijk van de schrijvers op het IP duidelijk maakte. Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran en Michael Lesslie waren de gelukkige winnaars en strijden nu voor de volgende ronde in Groot-Brittannië.

Meerdere schrijvers


Er is een mogelijkheid dat er niet slechts één winnaar is. Max heeft namelijk aangegeven dat ze open staan om meer dan één idee te ontwikkelen. Dit zou betekenen dat de schrijvers samen aan het project kunnen werken.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen