search
Goed nieuws voor grote nieuwe Marvel-serie: na veel tegenslag start 'Daredevil: Born Again' weer met opnames
Series / Nieuws

Goed nieuws voor grote nieuwe Marvel-serie: na veel tegenslag start 'Daredevil: Born Again' weer met opnames

Na veel vertraging besloot Marvel Studios-president dat hij niet blij was met de richting van de serie: Daredevil: Born Again krijgt nu een tweede kans.

Veel films en series hebben flinke vertraging opgelopen door de WGA en SAG-AFTRA stakingen van vorig jaar. De productie van bijna elk project lag stil en ook nieuwe projecten kwamen moeilijk van de grond. Ook de productie van Daredevil: Born Again kreeg te maken met grote vertragingen.

Veel series probeerden ondanks de obstakels zoveel mogelijk te doen, maar Marvel Studios-president Kevin Feige besloot samen met andere leidinggevenden dat de Daredevil: Born Again niet goed genoeg was. Er werd dan ook een creatieve revisie geëist.

Een nieuw team


Tijdens deze revisie werd Dario Scardapane (Tom Clancy's Jack Ryan en The Punisher) aangesteld als nieuwe showrunner van Daredevil: Born Again. Ook kwam er een nieuw plan voor de regie.

Justin Benson en Aaron Moorhead (Loki en Moon Knight) zijn nu de regisseurs voor de rest van de afleveringen van Daredevil: Born Again. Ook Philip Silvera, de originele stunt- en gevechtscoördinator van de Daredevil-serie op Netflix, is nu ingehuurd.

Een ander plan


Al deze veranderingen zijn gedaan met een totaal andere visie voor de serie in gedachten. De originele Daredevil-serie was duister en grillig en dit gevoel miste bij de nieuwe Daredevil: Born Again. De veranderingen moeten er dus ook voor zorgen dat de nieuwe serie net zo intens is als de originele.

Bekijk op instagram


Nu alles geregeld is voor een nieuw en verbeterd Daredevil: Born Again, kunnen de opnames weer beginnen. Hopelijk heeft het creatieve team deze keer wél alles onder controle en loopt de serie geen vertraging meer op.

Te streamen op Disney+


Naar verwachting zal de serie in 2025 uitkomen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen