search
Waarom Kelly en Ryan het slechtste koppel van 'The Office' zijn
Series / Nieuws

Waarom Kelly en Ryan het slechtste koppel van 'The Office' zijn

Hoe dit koppel in 'The Office' zo lang bij elkaar is gebleven is een raadsel...

Hoewel iedereen houdt van de personages in The Office, kun je moeilijk beweren dat ze altijd goede keuzes maakten. De relaties in de serie zijn dan ook vrijwel nooit een goed voorbeeld voor kijkers. Vooral niet Kelly en Ryan, die zelfs het slechtste koppel uit de serie genoemd kunnen worden.

Het feit dat de personages en de relaties in The Office niet perfect zijn, maakt deze natuurlijk extra herkenbaar voor kijkers. Maar toch is het verbazingwekkend dat de makers ervoor kozen om een van de koppels die eigenlijk het meest toxisch waren tot en met het einde bij elkaar te houden.

Obsessie


Bij Kelly en Ryan lijkt het er eigenlijk op dat de chaos die hun relatie opleverde hen bij elkaar hield. Ze waren vaak ronduit verschrikkelijk tegen elkaar, maar bleven toch onafscheidelijk. Dat was het geval bij meerdere relaties in The Office, zoals Pam en Roy, en Angela en Andy.

Het verschil is alleen dat die twee koppels uiteindelijk uit elkaar gingen. Kelly en Ryan bleven ondanks hun disfunctionaliteit bij elkaar. Het leek niet alleen liefde te zijn dat ervoor zorgde dat de twee samen bleven, maar eigenlijk meer obsessie.

Fantasie


Fans van de serie moeten hun fantasie maar gebruiken om te beslissen of de twee na het einde van de serie nog lang een koppel zouden zijn gebleven. Zou de obsessie genoeg zijn geweest om ze voor altijd bij elkaar te houden, of bleek de toxiciteit toch een te groot obstakel? Bekijk The Office op Prime Video, Netflix en SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen