search
Netflix onthult 4 personages uit 'Avatar: The Last Airbender' op spectaculaire posters
Series / Foto's

Netflix onthult 4 personages uit 'Avatar: The Last Airbender' op spectaculaire posters

Over een maand is het zover, en online zijn posters van de hoofdpersonen gedropt.

De live-action versie van Avatar: The Last Airbender lijkt behoorlijk groots opgezet. Er is veel aandacht voor het verhaal zelf en de visuele vormgeving hiervan.

De posters laten Aang (Gordon Cormier), Katara (Kiawentiio) en haar broer Sokka (Ian Ousley), en Prins Zuko (Dallas Liu) zien. Vooralsnog ontbreekt Toph, wat in lijn is met de animatieserie waarin zij later pas haar opwachting maakt.

Remix


Showrunner Albert Kim gaf in een gesprek met Entertaintment Weekly al aan dat hij het bronmateriaal hoog in het vaandel heeft. Hij zal echter de verhaalijnen wel "remixen" gezien het verschil in format.

Ook al wordt het verhaal dus vanaf het begin verteld, het zal op een iets andere manier gebeuren. Kim: "We beginnen de live-action serie niet zoals de animatieserie begon. Dus we zijn wel benieuwd naar de reacties hierop".

Volkomen logisch


Het ontbreken van Toph, de blinde Earth Bender, op de posters is dus volkomen logisch. Per slot van rekening voegde zij zich later pas bij Aang, Katara en Sokka. Prins Zuko is het vierde personage op de posters daar hij vrij snel al zijn opwachting maakt als de antagonist in het verhaal.Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen