search
Disney+ gaat deze week door met 'Percy Jackson and the Olympians' en 7 andere hitseries
Series / Nieuws

Disney+ gaat deze week door met 'Percy Jackson and the Olympians' en 7 andere hitseries

Het wordt een week vol actie en interessante documentaires op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


A Real Bug's Life


Verschijnt op: Woensdag 24 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Avontuur | Kijk op: Disney+

Betreed een verborgen microwereld waar miniatuurhelden verbazingwekkende superkrachten gebruiken om te overleven, in een reeks meeslepende drama's.
Dragons of Wonderhatch


Verschijnt op: Woensdag 24 januari | Release: Seizoen 1 - aflevering 8 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Tijdens een cruciale veldslag verdwijnt Upananta's beste drakenrijder. Zonder hem is de wereld reddeloos verloren. De onervaren drakenrijder Thaim gaat naar hem op zoek in een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.
Percy Jackson and the Olympians


Verschijnt op: Woensdag 24 januari| Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Actie / Avontuur / Familie | Kijk op: Disney+

Percy Jackson is op een gevaarlijke zoektocht. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

23 januari: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 15) - Animatie / Actie / Avontuur - Het is het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

24 januari: A Shop for Killers (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Actie / Drama / Mysterie - Na de dood van Jians oom ontdekt ze dat hij een verdacht winkelcentrum heeft nagelaten. Wie was haar oom en wat voor soort winkelcentrum runde hij? Voordat Jian kan doorgronden wat er aan de hand is, wordt ze aangevallen door onbekende mensen die achter de voorraden van haar oom aan zitten.

24 januari: Ishura (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Actie / Avontuur - De Demonenkoning, die de hele wereld met angst had vervuld, werd verslagen. De naam en het bestaan van de Held die deze prestatie heeft geleverd, blijven echter een mysterie. Nu het tijdperk van angst voorbij is, begint het gevecht om de ultieme Held te kronen.

24 januari: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 7) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.

26 januari: Cristóbal Balenciaga (seizoen 1 - aflevering 2) - Biografie / Drama / Geschiedenis - Cristóbal Balenciaga maakt zijn debuut als ontwerper in Parijs, maar de ontwerpen die een trend zetten in Spanje slaan niet aan in het elegante mode-imperium waar Chanel, Dior en Givenchy de trends zetten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen