search
Verborgen geheimen: Hoe de openingsscène van deze populaire serie kijker omtovert in detectives
Series / Nieuws

Verborgen geheimen: Hoe de openingsscène van deze populaire serie kijker omtovert in detectives

Deze popuair serie tovert alle kijkers om in detectives door hints te geven in de openingtitels.

Soms geven trailers voor films en series eigenlijk al het hele verhaal weg en dat is erg zonde. Deze serie heeft verder nagedacht over dit idee en heeft een hele speciale openingsscène gemaakt.

Vaak hebben de openingstitels een montage van dingen die aansluiten bij de serie of zijn simpelweg mooie beelden die de serie inluiden. Het openingsthema moet de toon zetten voor de rest van de serie, maar is vaak niet meer dan dat.

Zeer speciaal


Wanneer een opening goed in elkaar zit, kan dit veel populariteit geven. Denk maar aan de opening van The Fresh Prince of Bel-Air; iedereen kan het nummer meezingen. Ook de klap in het openingsnummer van Friends is wereldberoemd.

Er is echter ook een totaal andere aanpak. Sommige series geven namelijk hints en details weg over het verhaal. Dit is precies wat True Detective heeft gedaan.

Een echte detective


Elk seizoen van True Detective is een op zichzelf staand verhaal en elke opening geeft dan ook andere hints en aanwijzingen voor de rest van het seizoen. Op deze manier kunnen kijkers dingen aan elkaar proberen te koppelen en zelf ook een beetje voor detective spelen.Stream True Detective op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen