search
'Invincible'-acteur geeft hints over mogelijk rol in speelfilm
Series / Nieuws

'Invincible'-acteur geeft hints over mogelijk rol in speelfilm

Mark Grayson-acteur heeft onthuld of hij in de nieuwe speefilm zou willen spelen.

De populariteit van Invincible stijgt met elke aflevering die uitkomt. Invincible is gebaseerd op de langlopende superheldenstrip van Robert Kirkman en wordt goed ontvangen, doordat deze dicht bij het bronmateriaal blijft.

Invincible is het perfecte voorbeeld van een goede cast. Steven Yeun schittert in de hoofdrol als Mark Grayson. Hij wordt vergezeld door J.K. Simmons, Sandra Oh, Zazie Beetz en Gillian Jacobs.

Een live-action


Al in 2017 werd bevestigd dat Invincible naar het grote scherm verplaatst wordt: de strip krijgt een speelfilmbewerking. Vorig jaar liet Robert Kirkman weten dat de film zich nog in de vroege ontwikkelingsfase bevindt. Dit roept natuurlijk wel meteen een grote vraag op: wie gaat er gecast worden?

De cast van de serie is perfect voor de personages, maar er is één groot probleem. De acteurs zijn niet de goede leeftijd voor de personages. Yeun is bijvoorbeeld zelf 40 jaar oud, maar speelt een 17-jarige. Dit is geen probleem voor een animatie, maar dit zou niet kunnen bij een live-action film.

De mogelijkheden


ScreenRant vroeg in een interview met Yeun of hij ervoor open zou staan om in de speelfilm te spelen, wellicht als Marks vader. Yeun antwoordde: "Ja, we zullen zien. De strip is zo geweldig […] Op dit moment hebben we veel plezier met het maken van de animatieserie. Live-action… wie weet?"



Stream Invincible op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen