search
'Wizards of Waverly Place' komt terug: Alles wat je moet weten over de aankomende sequel
Series / Nieuws

'Wizards of Waverly Place' komt terug: Alles wat je moet weten over de aankomende sequel

De magische familie Russo is binnenkort weer te zien op ons beeldscherm.

Het is tijd voor flink wat nostalgie: de iconische Disney-serie Wizards of Waverly Place komt terug voor een sequel! Tot iedereens grote verrassing werd onlangs aangekondigd dat Disney het verhaal van de familie Russo gaat voortzetten. We gaan zelfs een aantal van de originele castleden terugzien.

Eén van de castleden die terugkeert voor de sequel is Selena Gomez. Zij zal opnieuw te zien zijn in haar rol als Alex Russo. Daarnaast werkt ze ook mee als uitvoerend producent van de serie. Het is nog onduidelijk hoe groot haar rol in de sequel gaat zijn.

Verhaal


Het verhaal van de sequel draait namelijk om Justin Russo. David Henrie keert terug in deze rol. Het is nog niet bekend of Jake T. Austin ook terug zal keren in de rol van Max Russo. Naast de twee originele castleden, zijn er ook een aantal nieuwkomers in de serie: Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele en Mimi Gianopulos.

De opzet van het verhaal van de sequel is al bekend. De serie zal draaien rondom Justin, die aan het einde van de originele serie bij WizTech ging werken. In de sequel besluit hij echter de wereld van magie te verlaten om een normaal leven te leiden met zijn familie.

Vroege fase


Wanneer een jonge tovenaar zijn hulp nodig blijkt te hebben om zijn krachten onder controle te krijgen, wordt Justin toch weer de tovenaarswereld ingetrokken. Omdat de serie nog in een erg vroege fase zit, kan dit verhaal nog veranderen.



Er is nog geen releasedatum bekend voor de sequel. Bekijk in de tussentijd Wizards of Waverly Place op Disney+ om je geheugen nog even op te frissen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen