search
Er is maar één 'Yellowstone'-spin-off die kijkers willen zien
Series / Nieuws

Er is maar één 'Yellowstone'-spin-off die kijkers willen zien

'Yellowstone' breidt het universum flink uit met spin-offs, maar er is er maar één die kijkers echt willen zien.

Yellowstone maakte het western genre populair bij een hoop nieuwe kijkers. Helaas is het einde van de serie nabij, maar er komt een aantal spin-offs aan waar fans naar uit kunnen kijken. Als het aan hen zou liggen, is er echter een andere spin-off die meteen gemaakt zou moeten worden.

Er waren al twee spin-offs van Yellowstone: 1883 en 1923. Beide krijgen een tweede seizoen, al zijn daar verder nog geen details over bekend. Daarnaast zijn er spin-offs die nog gemaakt moeten worden. Dat zijn 1944 en 6666. Deze zijn nog niet helemaal officieel, maar het lijkt er wel op dat ze er gaan komen.

Mo


Hoewel fans blij zijn dat het universum van de serie zich uitbreidt, worden veel van hen er wel moe van dat alle series zich voor de originele serie afspelen. Er worden in de spin-offs steeds een hoop nieuwe personages geïntroduceerd, aangezien de personages die we kennen nog niet geboren waren.

Veel kijkers zouden liever een spin-off zien met een kleine cast, bijvoorbeeld gebaseerd op een personage dat we al kennen. En wie is daar nou geschikter voor dan Mo Brings Plenty, de rechterhand van Thomas Rainwater? Hij is één van de favoriete personages onder fans, en zij zouden graag meer te weten komen over zijn achtergrond.

Reddit gebruiker Pickle-pizza-99 zegt hier het volgende over: "Taylor Sheridan moet echt een miniserie van minstens drie delen maken over onze geliefde Mo. Ik moet weten hoe zijn kindertijd/opvoeding was, hoe hij Tom Rainwater ontmoette en hoe hij de stoere Mo werd waar we van houden".



Gezien alle spin-offs die uitkomen in het Yellowstone-universum, moet dit toch ook haalbaar zijn? Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen