search
"Zat ademloos te kijken": kijkers gruwelen van 'American Nightmare' op Netflix
Series / Nieuws

"Zat ademloos te kijken": kijkers gruwelen van 'American Nightmare' op Netflix

De nieuwe driedelige docuserie American Nightmare doet het goed onder de Netflix-abonnees.

De nieuwe Netflix-docuserie American Nightmare doet het goed onder de kijkers. Afgelopen woensdag zette Netflix de drie afleveringen online en de serie staat nu al bovenaan de Netflix Top 10.

Maar wat vinden de Nederlandse kijkers eigenlijk van de serie? Is het echt zo'n nachtmerrie, of heeft Netflix enkel een docuserie online gezet met een watchbait-titel? Hieronder een reeks reacties van X/Twitter.

"Zat ademloos te kijken"


EElise de Windt schreef afgelopen zaterdag: "Vreselijk laat geworden, maar zat ademloos te kijken naar een driedelige docu, genaamd American Nightmare op Netflix. Een absolute aanrader/kijktip!!"

Ene JM. was ook geschokt na het zien van de drie afleveringen: "American Nightmare gekeken net op Netflix. Lang niet zoveel gekke plottwists mee gemaakt in één zaak, sodeju."

"Mindblowing"


"American Nightmare op Netflix is mindblowing. Die agenten hadden ontslagen moeten worden of op zijn minst overgeplaatst. Geloof vrouwen en slachtoffers nu toch eens en onderzoek alle mogelijke pistes," aldus Spinocle.










De serie van de makers van Tinder Swindler duurt in totaal zo'n twee uur en een kwartier. In 2015 schrikken Denise Huskins en haar vriend Aaron Quinn 's nachts wakker als er een indringer opduikt. Denise wordt ontvoerd, maar duikt later weer op. De wetshandhavers twijfelen aan de oprechtheid van het stel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij 'American Nightmare' al hebt gezien: vond jij de docuserie ook gruwelijk om te zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen