search
Gruwelijke nachtmerrie en geliefd mysterie op Netflix: De best bekeken series van afgelopen weekend
Series / Nieuws

Gruwelijke nachtmerrie en geliefd mysterie op Netflix: De best bekeken series van afgelopen weekend

De docuserie American Nightmare en de geliefde serie Fool Me Once bovenaan de Netflix Top 10.

Vorige week verscheen op Netflix de doccuserie American Nightmare en deze werd afgelopen weekend het meest bekeken op de streamer. Hieronder vind je de drie best bekeken series op Netflix van de afgelopen dagen.

Vorige week woensdag debuteerde de docuserie American Nightmare op Netflix. In de driedelige serie zien we hoe het verhaal over een koppel dat ervan wordt beschuldigd een vreselijke inbraak en ontvoering in 2015 in scène te hebben gezet. De situatie krijgt een opvallende wending als de vrouw opeens weer verschijnt.

Andere successen


Sinds begin dit jaar weet de serie Fool Me Once de kijkers aan de buis gekluisterd te houden. De ene kijker noemt de serie geweldig, de andere is dan weer minder onder de indruk. Duidelijk is wel dat de serie na drie weken nog op de tweede plaats in de Netflix Top 10 staat en dat betekend dat veel mensen de serie hebben gezien.

De top drie best bekeken series van afgelopen weekend is compleet met Berlin. De spin-off van La casa de papel, al sinds eind december online, neemt ons mee terug naar de glorietijd van Berlin in Parijs. Hij verzamelt een team om 44 miljoen euro aan juwelen stelen in één nacht.

Top 3 Series


Hieronder vind je de complete top drie, inclusief de scores op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en de IMDb. Zo krijg je een beetje een idee hoe de serie is ontvangen door de critici en het publiek.

1. American Nightmare - Tomatometer: 93 procent | IMDb: 7,6
2. Fool Me Once - Tomatometer: 67 procent | IMDb: 6,9
3. Berlin - Tomatometer: 57 procent | IMDb: 7,1

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen