search
Disney+ zet morgen de prachtige "spin"-off van 'A Bug's Life' online
Series / Nieuws

Disney+ zet morgen de prachtige "spin"-off van 'A Bug's Life' online

Na de animatiefilm A Bug's Life van Pixar krijgen we nu A Real Bug's Life van National Geographic.

Op Disney+ vind je uiteraard de uiteenlopende producties van Pixar terug. Denk maar aan Toy Story, Cars en Finding Nemo. Een van de eerste animatiefilms van de studio is A Bug's Life alias Een luizenleven. Morgen verschijnt er een soort spin-off van de animatieklassieker online.

A Real Bug's Life is gebaseerd op de wereld die we in A Bug's Life te zien krijgen. Zoals de titel al zegt barst het van de insecten in de animatiefilm. Ook de titel van A Real Bug's Life verklapt wat we kunnen verwachten.

Echte "bugs"


De natuurreeks komt van National Geographic en niemand minder dan rapper en actrice Awkwafina spreekt de docuserie in.

De serie laat een "ongelooflijk avontuur" zien, in negen verschillende werelden van microinsecten over de hele wereld. We zien hoe "de krachten van de natuur zich op miniatuurschaal afspelen en waar kleine wezens afhankelijk zijn van verbazingwekkende krachten en buitengewone allianties om de dag door te komen."

Nieuwe technologieën


De makers maakten gebruik van de nieuwste tech om de insecten van dichtbij te kunnen volgen. Denk maar aan een springende spin op zoek naar een thuis in de straten van New York en de "eerste werkdag" van een Costa Ricaanse orchidee-bij die parfum maakt.



Vanaf morgen kijk je A Real Bug's Life op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen