search
Sofia Vergara onder vuur van maffiafamilie door haar rol in nieuwe Netflix-serie 'Griselda'
Series / Nieuws

Sofia Vergara onder vuur van maffiafamilie door haar rol in nieuwe Netflix-serie 'Griselda'

Sofia Vergara heeft inmiddels de nodige juridische problemen door haar rol in 'Griselda'

Sofia Vergara en Netflix worden aangeklaagd door de familie van Griselda Blanco, de Colombiaanse drugsbarones die de actrice zal portretteren in de aankomende miniserie Griselda en die vanaf vrijdag te zien zal zijn.

De familie Blanco probeert de serie te blokkeren, omdat ze beweren dat ze geen toestemming hebben gegeven voor het gebruik van hun beelden. Michael Corleone Blanco, zoon van Griselda, gaf een interview aan het Colombiaanse medium 'La W' en maakte duidelijk wat de mening van de familie is. Hij legde uit dat hij dankbaar is dat een actrice als Vergara zijn moeder speelt, maar dat het ook een "klap in het gezicht" is dat er niet met de familie is overlegd.

Quote zoon


"Ik vraag me af, als ze echt de volledige rol wilde spelen en het goed wilde doen, waarom benaderde ze dan niet de familie of waarom namen ze geen contact met mij op, de jongste zoon, degene die dag en nacht met haar deelde, degene die wist hoe ze praatte, liep. Mijn moeder en ik waren heel close. Dus tegelijkertijd voel ik me een beetje beledigd, net als mijn moeder als ze nog in leven zou zijn," zei hij.

Griselda, bijgenaamd de "Cocaine Godmother", leidde een drugskartel in Miami voordat ze in 2012 in Colombia werd vermoord. Ze werd eerder vertolkt door Catherine Zeta-Jones in een televisiefilm uit 2018.

Rechtszaak


Vergara, die ook uitvoerend producent is van de serie, is één van de zeven beklaagden in een rechtszaak hierover. "De familie Blanco is op geen enkele manier geassocieerd of verbonden met het promotieproject 'Griselda' dat op Netflix wordt uitgezonden."

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen