search
Vergeten fantasyserie met een 8,4 op IMDb heeft het allemaal: tijd om 'Carnivàle' te gaan bingewatchen
Series / Featured

Vergeten fantasyserie met een 8,4 op IMDb heeft het allemaal: tijd om 'Carnivàle' te gaan bingewatchen

De verrassende serie 'Carnivàle' nog altijd te streamen op HBO Max .

Carnivàle is een zeer verrassende fantasy en sciencefiction-serie die tussen 2003 en 2005 werd uitgezonden. De serie neemt kijkers mee op een bovennatuurlijke reis door het stoffige landschap van de Grote Depressie in de Verenigde Staten.

De serie is gemaakt door Daniel Knauf en slaagt er in twee seizoenen in om een fascinerend verhaal te vertellen dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een rondreizend circus en bovennatuurlijke krachten.

Circus


Carnivàle onthult een wereld doordrenkt met mysterie, waar bovennatuurlijke krachten een belangrijke rol spelen. De serie volgt het verhaal van Ben Hawkins, gespeeld door Nick Stahl, een man met bovennatuurlijke gaven die zich aansluit bij een rondreizend circus genaamd 'Carnivàle'. Terwijl hij worstelt met zijn eigen krachten, raakt Ben verstrikt in een eeuwenoud conflict tussen goed en kwaad.

Het circus fungeert als het perfecte podium voor de complexe personages van deze serie. Elk lid van het circus heeft zijn eigen geheimen en mysteries. De serie heeft nogal een duistere sfeer.

IMDb


Ondanks dat Carnivàle werd stopgezet na slechts twee seizoenen, heeft het een blijvende indruk achtergelaten. De bovennatuurlijke elementen en de prachtige setting hebben bijgedragen aan de cultstatus van de serie die dan ook een zeer nette IMDb-beoordeling van een 8,4 kan overleggen.

Kijk deze serie op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb je Carnivàle al gezien of staat de fantasyserie vanaf nu op jouw watchlist?

  • Ja, al gezien of staat nu op mijn watchlist

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet mijn serie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen