search
'Ironheart' is eigenlijk al klaar: de spin-off van de Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever'
Series / Nieuws

'Ironheart' is eigenlijk al klaar: de spin-off van de Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever'

Binnenkort zien we avonturen van de geniale tiener Riri Williams, of wel Ironheart, op Disney+.

We hoeven niet lang meer te wachten op de Black Panther: Wakanda Forever-spin-off Ironheart. Nadat er heropnames nodig waren, heeft actrice Dominique Thorne nu gesuggereerd dat het filmen van de serie klaar is.

Het filmen van Ironheart begon in juni van 2022. De eerste opnames werden in november van dat jaar afgerond, maar zoals bij vrijwel alle Marvel-projecten waren er heropnames nodig. Er gingen geruchten dat die in mei van 2023 hadden plaatsgevonden, maar andere bronnen beweerden dat er dit jaar nog opnames waren.

Epische reis


Thorne, die in de serie de hoofdrol van Riri Williams speelt, lijkt er nu op gehint te hebben dat de opnames klaar zijn. Op het Sundance festival zei de actrice het volgende tegen Deadline: "Het filmen is inderdaad afgerond. Ik bedoel, ik kan zeggen, maak je vast, maak je klaar. Het zal een ritje worden, zoals ze allemaal zijn. Het is een epische reis, die ik graag wil delen".

Het personage Riri Williams werd voor het eerst geïntroduceerd in Black Panther: Wakanda Forever. Riri is een geniale tiener die een eigen versie van het Iron man-pak bouwt in haar studentenkamer bij het Massachusetts Institute of Technology.

Release


Naast Thorne zien we in de serie Alden Ehrenreich, Anthony Ramos, Lyric Ross en Sacha Baron Cohen. Ironheart komt dit jaar op Disney+, maar er is nog geen precieze releasedatum bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen