search
Actrice zegt na één seizoen 'Doctor Who' al vaarwel: vervanger gevonden in Varada Sethu
Series / Nieuws

Actrice zegt na één seizoen 'Doctor Who' al vaarwel: vervanger gevonden in Varada Sethu

Haar rol in 'Doctor Who' heeft voor actrice Millie Gibson helaas niet lang mogen duren.

We hebben haar nog maar in een paar afleveringen gezien, maar voor actrice Millie Gibson zal haar rol in Doctor Who bij één seizoen blijven. De companion van de Doctor in dit seizoen maakte haar debuut afgelopen december in de kerstspecial, maar zal in het volgende seizoen vervangen worden.

Gibson was hiervoor vooral bekend door haar rol in Coronation Street. In de kerstaflevering debuteerde ze als companion van de vijftiende Doctor, gespeeld door Ncuti Gatwa. In het aankomende seizoen zien we haar nog als companion, in drie van de acht afleveringen.

Vervanger


Een van deze afleveringen zal compleet focussen op Gibsons personage en haar verhaal afronden. Er is ook al bekend wie Gibson zal vervangen in het 15e seizoen. Actrice Varada Sethu zal de rol van companion overnemen. Haar kun je kennen van Jurassic World Dominion, Hard Sun en Andor.

Het filmen van het 15e seizoen is momenteel al bezig in Wales. Er zijn verder geen details bekend over het vertrek van Gibson. Ook weten we nog niets over het nieuwe personage van Sethu.

Release


In de kerstspecial konden we al kennis maken met de nieuwe Doctor-acteur, Ncuti Gatwa. Seizoen 14 van Doctor Who zal in mei verdergaan op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen