search
'Euphoria'-acteur wakkert angst aan bij fans voor seizoen 3: "we gaan verder in de tijd"
Series / Nieuws

'Euphoria'-acteur wakkert angst aan bij fans voor seizoen 3: "we gaan verder in de tijd"

Het lange wachten op 'Euphoria' seizoen 3 is niet alleen vervelend voor fans, het kan ook grotere gevolgen hebben voor de serie...

Fans wachten inmiddels al twee jaar op updates over het nieuwe seizoen van de hitserie Euphoria. Toen het tweede seizoen in januari van 2022 uitkwam, had niemand verwacht dat er in 2024 nog steeds geen derde seizoen zou zijn.

Aangezien er nog helemaal niets bekend is gemaakt over het seizoen, lijkt het ook niet waarschijnlijk dat we het derde seizoen dit jaar nog kunnen verwachten. Sommige fans beginnen inmiddels zelfs te twijfelen of er nog wel een nieuw seizoen komt.

Benjamin Button


Het grootste probleem met deze grote kloof tussen de releases, is dat de tijd voor de acteurs natuurlijk ook niet stilstaat. De acteurs, die tieners spelen, waren in de eerste twee seizoenen al ouder dan hun personages, maar dit leeftijdsverschil wordt nu steeds groter. Fans vrezen dus al een tijdje dat de serie ervoor zal kiezen een tijdsprong te nemen.

En fans zijn niet de enigen die zich hier zorgen over maken. Ook Euphoria-acteur Jacob Elordi zou graag zo snel mogelijk beginnen met filmen, vertelt hij aan Jimmy Fallon in The Tonight Show: "Ik hoop dat het snel is, anders zullen ze Benjamin Button van me moeten maken of zoiets".

Perfecte oplossing


"Ik krijg straks nog een slechte rug als ik door de gangen loop, snap je? Ik ga ervan uit dat we verder in de tijd moeten. Anders zal het erg raar overkomen". Elordi heeft het dus over een tijdsprong, omdat de serie anders ongeloofwaardig zou worden.



Een tijdsprong zou de perfecte oplossing kunnen zijn, al zal deze beslissing zonder twijfel voor verdeeldheid zorgen onder fans. Iets wat de personages in de serie verbindt, is namelijk het feit dat ze samen op school zitten.

Uitdaging


Ook wordt het een uitdaging om een periode te vinden waarin alle acteurs beschikbaar zijn, aangezien ze in de afgelopen jaren vrijwel allemaal enorm succesvol zijn geworden. Hopelijk kunnen de opnames toch in de nabije toekomst plaatsvinden. Bekijk Euphoria op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen