search
Bereid je voor op de grootste Netflix-serie van 2024: 'Avatar: The Last Airbender' krijgt epische trailer
Series / Trailer

Bereid je voor op de grootste Netflix-serie van 2024: 'Avatar: The Last Airbender' krijgt epische trailer

In februari is het tijd voor de grootschalige serie Avatar: The Last Airbender, gebaseerd op de animatieserie van Nickelodeon.

We zijn een kleine maand verwijderd van de release van de hoogstwaarschijnlijk grootste serie van Netflix in 2024. Eind februari zet de streamer namelijk het langverwachte eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender online.

Ter voorbereiding kregen we al de nodige foto's, posters en de spectaculaire teaser te zien. Vandaag is er de volledige trailer.

The Last Airbender


Uiteraard is Aang het belangrijkste personage in de serie gebaseerd op de populaire animatieserie van zender Nickelodeon en bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko.

Aang wordt gespeeld door Gordon Cormier die je mogelijk kent uit Stephen King-serie The Stand uit 2020/2021. Aang is een vrijgevochten en vredige twaalfjarige 'airbender' die honderd jaar lang bevroren was in het ijs. Als hij wakker wordt, zijn alle andere 'airbenders' weggevaagd door de Vuurnatie en start hij een zoektocht om de oorlog te beëindigen en als Avatar het boegbeeld van evenwicht en harmonie te worden.

22 februari


Vanaf donderdag 22 februari zie je het volledige eerste seizoen / hoofdstuk van Avatar: The Last Airbender op Netflix. De aftrap bestaat uit acht afleveringen die naar verluidt meer dan $15 miljoen per aflevering hebben gekost.



De synopsis van Netflix: Water. Aarde. Vuur. Lucht. Ooit leefden deze vier landen harmonieus samen, tot alles anders werd. Een liveaction-bewerking van het verhaal van Aang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wordt deze serie volgens jou beter dan de bekritiseerde film uit 2010?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen