search
Marvel verrast door in 'Daredevil: Born Again' de schurk Bullseye terug te laten keren
Series / Nieuws

Marvel verrast door in 'Daredevil: Born Again' de schurk Bullseye terug te laten keren

'Daredevil: Born Again' herintroduceert een schurk die geliefd is onder fans.

Fans van Daredevil kijken al tijden uit naar de reboot die op Disney+ zal verschijnen. Nu is er extra goed nieuws: naast Daredevil zelf, keert er ook een bekende schurk terug in de serie.

Daredevil: Born Again begon recentelijk weer met filmen, nadat de opnames waren stilgezet vanwege de stakingen. Er is in de tussentijd wel een aantal dingen veranderd. In plaats van 18 afleveringen zal het eerste seizoen nu bestaan uit ongeveer 13 afleveringen, net als bij Netflix het geval was.

Bullseye


Ook zal er waarschijnlijk een nieuwe pilot gefilmd worden. De vijf of zes afleveringen die al opgenomen zijn zullen echter wel gewoon behouden worden. Naast deze veranderingen, is er nu ook bekend geworden dat de schurk Bullseye terugkeert.

Bullseye/Benjamin Poindexter zal opnieuw gespeeld worden door de fan-favoriete acteur Wilson Bethel, die we ook zagen in het derde seizoen van de originele serie. Volgens Comicbook is hij te zien in drie afleveringen van het eerste seizoen.

Reboot


De reboot gaat over de strijd tussen Daredevil/Matt Murdock (Charlie Cox) en Kingpin/Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio). Jon Bernthal keert terug in de rol van The Punisher/Frank Castle.



De precieze releasedatum van Daredevil: Born Again is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal dit rond januari 2025 zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen