search
Nieuwe Netflix Originals: in februari en maart verschijnen 3 ware uitblinkers op Netflix

Nieuwe Netflix Originals: in februari en maart verschijnen 3 ware uitblinkers op Netflix

Netflix komt in 2024 onder meer met deze drie grote nieuwe series: Avatar, 3 Body Problem en The Gentlemen.

Bram de Groot
Gisteren werd het tweede seizoen van Squid Game bevestigd en verscheen de trailer voor Avatar: The Last Airbender. Grote nieuwtjes voor de leidende streamingdienst.

Avatar is een van de drie grote nieuwe Netflix Originals die in 2024 verschijnen op Netflix. Hieronder een overzicht van de "grote drie".

Februari en maart


Op 22 februari verschijnen de negen afleveringen van Avatar: The Last Airbender online. Netflix hoopt ongetwijfeld een vergelijkbaar succes als dat werd neergezet met One Piece. De fans hopen dat ongetwijfeld ook, maar de meesten kunnen het debacle The Last Airbender uit 2010 van regisseur M. Night Shyamalan nog herinneren.

Een origineler project is 3 Body Problem van het drietal David Benioff, D. B. Weiss (Game of Thrones) en Alexander Woo. Met acht afleveringen debuteert de boekverfilming van Liu Cixin op 21 maart, al vrij snel na Avatar dus. Wil je de eerste trailer zien? Deze vind je in ons artikel 3 Body Problem van Netflix: trailer belooft huiveringwekkende spanning en spectaculaire beelden.

The Gentlemen


Guy Ritchie komt in maart met The Gentlemen, een spin-off van zijn eigen misdaadfilm uit 2019. Dit keer geen Matthew McConaughey en Colin Farrell, maar Theo James als het voornaamste gezicht. Hieronder zie je de eerste trailer.Bovengenoemde drie series lijken de grootste nieuwe series van Netflix in 2024, al kunnen er nog andere grote projecten voor dit jaar aangekondigd worden.

Aanbevolen artikelen