search
De Marvel-films krijgen totaal onverwacht geduchte concurrentie van deze seriehit
Series / Nieuws

De Marvel-films krijgen totaal onverwacht geduchte concurrentie van deze seriehit

De superhelden krijgen uit wel zeer onverwachte hoek met stevige competitie te maken.

Het MCU kent de nodige krachtpatsers, buitenaardse wezens en nog veel meer bijzondere figuren. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes kan Marvel echter een puntje zuigen aan de protagonist uit deze nieuwe serie.

We hebben het over niemand anders dan de ranzige beer Ted. Maker Seth MacFarlane postte onlangs op zijn X-Twitter een screenshot uit Forbes, waarin de VFX uit de prequelserie Ted worden geprezen en als sterker dan die van het MCU worden beoordeeld.

Magie


Na de succesvolle Ted-films uit 2012 en 2015 is onlangs de serie over Teds jonge jaren in première gegaan in de VS. De serie is uitstekend ontvangen, en dit betreft niet in de laatste plaats de VFX waarmee de vunzige grappenmaker tot leven is gebracht.

In het artikel staat het volgende: "Geen idee welke magie de makers toegepast hebben, maar je ziet echt een levende teddybeer in de film. In een tijd met slecht uitgevoerde superheldenfilms is dit een verademing".

MacFarlane is natuurlijk in zijn nopjes met deze lof en zet zijn medewerkers in het zonnetje. In zijn Tweet valt het volgende te lezen: "Speciale dank gaat uit naar Blair Clark en ons VFX team, evenals de geweldige artiesten van de Framestore in Melbourne en de Tippett Studio".




Ted is op het Amerikaanse streamingplatform Peacock te zien. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen