search
Nieuwe gezichten in seizoen 2 van 'The Recruit', waaronder 'Grey's Anatomy'-ster
Series / Nieuws

Nieuwe gezichten in seizoen 2 van 'The Recruit', waaronder 'Grey's Anatomy'-ster

We gaan een hoop nieuwe gezichten zien in 'The Recruit' seizoen 2.

De spionageserie The Recruit heeft een groot aantal acteurs toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen. De serie was in 2022 een enorm succes op Netflix, en was de doorbraak van acteur Noah Centineo in een meer volwassen rol.

De cast van de serie is uitgebreid met maar liefst negen nieuwe namen. De nieuwe toevoegingen zijn Brooke Smith, Devika Bhise, James Purefoy, Do Hyun Shin, Sanghee Lee, Omar Maskati, Felix Solis, Alana Hawley Purvis en Young-Ah Kim. Eerder werd Teo Yoo al als nieuwkomer bekendgemaakt.

Bekende namen


Eén van de namen uit het lijstje die je bekend voor zou kunnen komen is die van Brooke Smith. Zij is vooral bekend van haar rol als Catherine Martin in de film The Silence of the Lambs en als Erica Hahn in Grey's Anatomy.

Ook James Purefoy is al te zien geweest in grote televisieseries. Zo speelde hij Mark Antony in Rome en Joe Carroll in The Following. Naast de nieuwe namen keren Centineo, Colton Dunn, Aarti Mann, Kristian Bruun, Fivel Stewart, Kaylah Zander, Maddie Hasson en Angel Parker terug in seizoen 2.

Opnames


De opnames van het nieuwe seizoen van The Recruit zijn deze maand begonnen. Deze staan gepland om plaats te vinden tot maart. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen te zien zal zijn. Bekijk The Recruit op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen