search
Waarom Netflix je vanaf 8 februari helemaal inpakt met het prachtige verhaal van 'One Day'
Series / Nieuws

Waarom Netflix je vanaf 8 februari helemaal inpakt met het prachtige verhaal van 'One Day'

De serie 'One Day' gebaseerd op het gelijknamige boek is vanaf 8 februari te zien op Netflix.

Vanaf 8 februari zal de serie One Day op Netflix te zien zijn. De serie is gebaseerd op het gelijknamige en bekende boek van auteur David Nicholls.

Het verhaal gaat over een bedwelmende achtbaan aan emoties, geweven rond de levens van Emma Morley en Dexter Mayhew, twee onwaarschijnlijke 'soulmates' die elkaar ontmoeten op 15 juli 1988, de dag van hun afstuderen.

Ieder jaar opnieuw


Emma en Dexter komen elk jaar op dezelfde datum samen en krijgen een steeds dieper gaande relatie met elkaar. Emma en Dexter evolueren natuurlijk door de jaren heen, maken keuzes en worden geconfronteerd met de uitdagingen van het volwassen worden en dat alles tegen de achtergrond van een veranderende wereld. Wat niet veranderd, is dat zij elkaar elk jaar weer treffen!

In het midden van het verhaal onthult One Day een cruciale wending die de levens van Emma en Dexter voor altijd zal veranderen. Deze onverwachte gebeurtenis werpt een schaduw over hun relatie en werpt de vraag op: Wat als de dingen anders waren gelopen?

Kijken


Laat je meeslepen door dit prachtige verhaal, doordrenkt met emotie en diepgaande menselijke verbindingen en kijk deze serie met glansrollen voor Ambika Mod en Leo Woodall vanaf 8 februari op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen