search
Reünie van Rick and Michonne op poster 'The Walking Dead: The Ones Who Live'
Series / Posters

Reünie van Rick and Michonne op poster 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

Brandende vragen worden eindelijk beantwoord in het seizoen waarin Rick en Michonne elkaar eindelijk terugvinden.

Eind februari start de langverwachte spin-off over Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira). In aanloop hiernaartoe is nu een spectaculaire poster onthuld bij wijze van voorproefje.

De poster is hier te bekijken. De reünie tussen deze twee geliefde personages zat er al langere tijd aan te komen en het belooft er stevig aan toe te zullen gaan.

Vreedzame hereniging


De trailer en de poster vullen elkaar wat dat betreft goed aan, aangezien de vlammend rode achtergrond duidelijk aangeeft dat er bij lange na nog geen sprake is van een vreedzame wereld.

Chaos heerst nog steeds met de tot de aan de tanden toe bewapende CRM aan de ene kant en het hongerige 'leger' zombies aan de andere kant.

Puzzelstukjes


Michonne bleef altijd hoop houden op een weerzien met Rick. Gurira zei hierover in The Stephen Colbert show het volgende: "Het tweetal [Rick en Michonne] was van elkaar gescheiden. Nu worden ze weer bijeengebracht, maar we weten niet hoe dit gebeurt. De nodige puzzelstukjes zullen in elkaar gepast moeten worden".

Bekijk op instagram


Het eerste seizoen van The Walking Dead: The Ones Who Live heeft zes afleveringen en start op 25 februari op de Amerikaanse zender AMC en AMC+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen