search
Ben je klaar voor een seriemarathon dit weekend? Deze sterke miniserie kijk je in één dag
Series / Specials

Ben je klaar voor een seriemarathon dit weekend? Deze sterke miniserie kijk je in één dag

De miniserie Unbelievable kun je al even kijken op Netflix en dat is zeker aan te raden.

Even geen serie met vijf seizoenen en tachtig afleveringen? Dan hebben we nu een prima kijktip voor je. De erg goed ontvangen miniserie Unbelievable bestaat uit slechts acht afleveringen waardoor je deze in een weekend gekeken kunt hebben.

De Netflix Original Unbelievable verscheen in 2019 en is gebaseerd op het artikel op het nieuwsartikel An Unbelievable Story of Rape uit 2015 van T. Christian Miller en Ken Armstrong, over een reeks verkrachtingen in Washington en Colorado.

Unbelievable


Toni Collette, Merritt Wever en Kaitlyn Dever spelen de hoofdrollen in de serie van Netflix. De eerste twee actrices spelen de agenten Det. Grace Rasmussen en Det. Karen Duvall en Dever is een van de overlevenden van seksueel geweld, Marie Adler.

De serie laat zien hoe Marie veroordeeld is doordat ze onterecht heeft gemeld dat ze is verkracht. De twee agenten Grace en Karen zitten achter een serieverkrachten aan. Andere rollen in de serie komen van Eric Lange, Bill Fagerbakke en Elizabeth Marvel.

Aanrader


Unbelievable staat op de Tomatometer van Rotten Tomatoes op een ijzersterke 98 procent. Op de IMDb overtuigt het misdaaddrama ook met een 8,3 na maar liefst 117 duizend stemmen.



De synopsis van Netflix: Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Netflix


Wil je Unbelievable graag kijken, dan vind je de serie uiteraard gewoon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de geweldige misdaadserie 'Unbelievable' al gezien op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen