search
Foto's uit 'Daredevil: Born Again' onthullen nieuwe ontwikkeling terugkerend personage
Series / Foto's

Foto's uit 'Daredevil: Born Again' onthullen nieuwe ontwikkeling terugkerend personage

Met de opnames in volle gang verklapt deze foto iets nieuws.

We weten inmiddels dat Daredevil: Born Again in de stijl van de eerdere Netflix-serie zal zijn. Oude bekenden als Karen (Deborah Ann Woll) en Foggy (Elden Henson) zijn ook terug, naast The Punisher (Jon Bernthal) en niet te vergeten Kingpin/Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio). Let op: SPOILERS.

De foto's die onlangs op X-Twitter zijn gepost hinten op deze vertrouwde gezichten zien. Daarnaast komen we echter ook iets belangrijks over Karen te weten.

Als een paal boven water


Op het uithangbord van het advocatenkantoor staat namelijk 'Nelson, Murdock, Page' vermeld. Karen is dus inmiddels advocaat.

Hoewel Woll en Henson nog niet op de set zijn gesignaleerd, staat hiermee als een paal boven water dat we ze terug gaan zien.

Sacred Timeline


Ook bevestigde Brad Winderbaum, producent bij Marvel Studios, dat de serie een onderdeel uitmaakt van het MCU zoals de kijkers dit kennen. Winderbaum: "Er moest behoorlijk wat uitgezocht worden met betrekking tot de Netflix-verhalen en de MCU-verhalen. Nu dit er opzit en de verhalen goed geïntegreerd zijn durf ik te zeggen dat 'Daredevil: Born Again' onderdeel uitmaakt van de Sacred Timeline".



Daredevil: Born Again zou in eerste instantie in de lente van 2024 in première gaan op Disney+. Door de staking is dit naar een later, vooralsnog onbekend tijdstip verschoven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen