search
Geheime moment tussen Sheldon en Leonard in 'The Big Bang Theory' onthuld door acteur

Geheime moment tussen Sheldon en Leonard in 'The Big Bang Theory' onthuld door acteur

De vriendschap van Sheldon en Leonard kwam tot een uitbarsting in deze aflevering.

Adriennë Koolen
Sheldon Cooper (Jim Parsons) is nooit de beste geweest in het onderhouden van zijn vriendschappen. Toch had hij een mooie vriendschap met Leonard (Johnny Galecki) en de rest van de groep in The Big Bang Theory. Er is echter één verrassende moment in hun vriendschap die de makers niet wilde laten zien.

De vriendschap tussen Sheldon en Leonard was het middelpunt van de serie en datgene waar fans geïnteresseerd in waren. Hun vriendschap liep niet altijd even soepel en in de latere seizoenen was er spanning te voelen tussen de twee.

Een uitbarsting


In seizoen 10 kwam de vriendschap tussen Sheldon en Leonard erg onder druk te staan en een uitbarsting was slechts een kwestie van tijd. Deze spanning kwam dus ook tot een uitbarsting toen Leonard Sheldon sloeg.

Sheldon stopte in die aflevering niet met praten terwijl Leonard probeerde te slapen. Uiteindelijk had Leonard er genoeg van en liep hij naar Sheldons kamer toe en sloeg hij hem.

Twijfels


Dit is alleen nooit uitgezonden en de reden hiervoor is nooit helemaal duidelijk geweest. De klap is wel te horen, maar het moment is nooit te zien geweest.Galecki kreeg tijdens de live-opnames te horen dat hij een "klapgeluid" moest maken en dat "Jim moest schreeuwen". Het publiek vond het moment fantastisch en schreeuwde zelfs zo hard dat het leek "alsof de Beatles binnenkwamen".

Te streamen op HBO Max


Stream The Big Bang Theory op HBO Max.

Aanbevolen artikelen