search
Komt de fantasie van Raj over Bernadette uit 'The Big Bang Theory' zoveel jaar later alsnog uit?

Komt de fantasie van Raj over Bernadette uit 'The Big Bang Theory' zoveel jaar later alsnog uit?

Kunal Nayyar zal opwachting maken in serie van Melissa Rauch. Komt fantasie van 'Raj' alsnog uit?

Bas de Kramer
De klassieker The Big Bang Theory was een sitcom die maar liefst 12 seizoenen duurde over een groep nerdy wetenschappers en hun pogingen om sociaal te doen.

Raj, misschien wel de meest sociaal onhandige jongen van de groep, had een oogje op de vriendin van zijn beste vriend, Bernadette. Zozeer zelfs dat hij fantaseerde over een affaire met haar terwijl zijn vriend in de ruimte was. Interessant genoeg vonden de meeste kijkers zelfs de mogelijkheid van deze romance amusant. Helaas gebeurde het nooit in The Big Bang Theory.

Alsnog romance?


Het lijkt er nu op dat fans van de serie binnenkort de kans krijgen om de acteurs toch in een romantische setting te zien. Acteur Kunal Nayyar, die Raj speelde, zal namelijk zijn opwachting maken in Night Court van Melissa Rauch, die Bernadette speelde.

Nayyar zal verschijnen in de aflevering van 6 februari waarin hij een wereldberoemde ontwerper speelt die last heeft van een 'writers block'. Wanneer hij een bezoek brengt aan de Night Court, vindt hij zijn nieuwe muze in de persoon van het personage van Rauch, rechter Abby Stone. Er wordt gesuggereerd dat het personage van Nayyar zal proberen Stone te verleiden.

Raj's Droom Komt Uit


Raj zijn droom zou op deze manier, op een wat ingewikkelde manier, alsnog uitkomen. Nayyar en Rauch hebben zelf ook aan dit bijzondere gegeven gememoreerd via TikTok.

Kijken


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Aanbevolen artikelen