search
Netflix neemt jammer genoeg afscheid van 5 geliefde series
Series / Specials

Netflix neemt jammer genoeg afscheid van 5 geliefde series

Netflix wil nog wel eens een serie cancelen, maar afronden van series kunnen ze ook.

Netflix verwelkomt dit jaar meerdere series van formaat, maar er wordt ook afscheid genomen van een aantal geliefde series. Waaronder onderstaande vijf veel bekeken series.

Waarschijnlijk is You de grootste serie die in 2024 wordt afgerond. Netflix nam de serie over van de zender Lifetime en daarna werd de thriller met vooral acteur Penn Badgley een grote hit. In februari en maart 2023 verscheen het tweedelige vierde seizoen en dit jaar wordt de serie afgerond met het afsluitende vijfde seizoen.

Meer afrondingen


In 2024 komt er ook een definitief einde aan Cobra Kai, de serie die Netflix overnam van YouTube Red. De vervolgserie op Karate Kid eindigt dit jaar met het zesde en laatste seizoen met vooral Ralph Macchio (Daniel LaRusso) en William Zabka (Johnny Lawrence).

De fantasyserie Sweet Tooth is gebaseerd op de strip van het DC Comics-label Vertigo houdt het na drie seizoenen nadat de opvallende en sterk ontvangen serie in 2021 debuteerde op Netflix.

Netflix' superhelden


De fans van The Umbrella Academy gaan de serie na 2024 ook missen. De verfilming van de strips van Gerard Way en Gabriel Bá startte in 2019 en het vierde seizoen verschijnt waarschijnlijk in de zomer.Een andere grote serie die dit jaar wordt afgerond op Netflix is Vikings: Valhalla, het vervolg op Vikings dat in 2021 werd afgerond na zes seizoenen. Valhalla houdt het bij drie seizoenen, een mogelijke nieuwe trend op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen