search
Fans misten acteur Ncuti Gatwa in 'Masters of the Air': wanneer is hij te zien?
Series / Nieuws

Fans misten acteur Ncuti Gatwa in 'Masters of the Air': wanneer is hij te zien?

In de eerste twee afleveringen van 'Masters of the Air' zien we een hoop bekende gezichten, maar waar is Ncuti Gatwa?

De cast van de nieuwe Apple TV+-serie Masters of the Air zit vol met bekende jonge acteurs. Toch misten kijkers een prominent castlid in de eerste twee afleveringen die momenteel te streamen zijn. Acteur Ncuti Gatwa is namelijk nog nergens te bekennen.

Gatwa is vooral bekend door zijn rollen als Eric in Sex Education en de vijftiende Doctor in Doctor Who. In Masters of the Air is Gatwa te zien als Robert Daniels, een van de Tuskegee vliegeniers. Dat is een groep Afrikaans-Amerikaanse piloten die vochten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Geen zorgen


De naam van de acteur is aangekondigd als castlid van Masters of the Air, maar in de eerste twee afleveringen is hij nog niet aanwezig. Fans hoeven zich echter geen zorgen te maken: Gatwa zal later in de serie wel te zien zijn. De eerste twee afleveringen van de serie focussen namelijk enkel op de activiteiten van de 100th Bomb Group. Wanneer het verhaal zich ook gaat richten op de Tuskegee vliegeniers, zullen we Gatwa zien verschijnen.

Naast Gatwa zien we onder meer Austin Butler, Barry Keoghan, Callum Turner en Anthony Boyle in de serie. Gatwa omschreef de rol als volgt op Instagram: "Dit project heeft de meest geweldige en getalenteerde cast. Het was heel bijzonder om deze ervaring met mijn jongens [Josiah Cross] en [Branden Cook] te delen. We groeiden, we leerden, we vlogen".

Release


Masters of the Air bestaat in totaal uit negen afleveringen. Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen