search
Zoë Saldaña verklapt wat ze weet over 'Special Ops: Lioness' seizoen 2
Series / Nieuws

Zoë Saldaña verklapt wat ze weet over 'Special Ops: Lioness' seizoen 2

Zoë Saldaña verklapt alles wat ze weet over een mogelijk tweede seizoen van Special Ops: Lioness.

De nieuwe serie Special Ops: Lioness van Taylor Sheridan (Yellowstone) sloeg in als een bom en fans willen dan dus ook heel graag een tweede seizoen. Er werd aan actrice Zoë Saldaña gevraagd of ze iets meer weet over een mogelijk tweede seizoen.

Special Ops: Lioness vertelt het verhaal van de CIA-agenten en leden van het Lioness Program, Joe (Zoë Saldaña) en Cruz (Laysla De Oliveira), in een undercover missie. Saldaña heeft ook het eerste seizoen geproduceerd en werkt samen met de Academy Award-genomineerde maker Taylor Sheridan, vooral bekend van Yellowstone.

Seizoen 2


In een interview met Comicbook.com onthulde Saldaña of ze enkele updates over de mogelijke verlenging van Special Ops: Lioness had gehoord. De actrice liet weten dat ze "hier en daar dingen [heeft] gehoord" en dat ze heel erg "hoopt" op een tweede seizoen.



Ook liet Sadaña weten dat dit project heel speciaal is voor haar, aangezien "vrouwen aan het roer staan". Toen ze eigenlijk zouden beginnen aan de press tour, werd de serie getroffen door alle stakingen.

De meest bekeken serie


Uiteindelijk bleek dat de serie de press helemaal niet nodig had, want Lioness was in de eerste maand "de meest bekeken serie op Paramount+ op dat moment".

Stream Special Ops: Lioness op Apple Tv.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen