search
Start je week goed: met de komediehit 'Malcolm in the Middle' op Disney+ is het zo weer weekend
Series / Specials

Start je week goed: met de komediehit 'Malcolm in the Middle' op Disney+ is het zo weer weekend

Nog altijd is Malcolm in the Middle een van de beste sitcoms aller tijden.

Het weekend zit er weer op. Het is namelijk maandag: de werkweek is begonnen. Leef je toe naar het einde van de week en zoek je een serie die je er doorheen sleept? Dan hebben we een prima tip voor je: Malcolm in the Middle.

Malcolm in the Middle is een sitcom met de nodige zwarte humor, die in 2000 verscheen op de zender Fox. Met rollen voor Frankie Muniz, Jane Kaczmarek, Bryan Cranston, Christopher Masterson en Justin Berfield hield de sitcom het zeven seizoenen vol.

Malcolm


In de serie ontmoeten we de negenjarige Malcolm, de rol van Muniz. De skateboarder wordt naar de klas voor 'genieën' gestuurd, waardoor zijn wereld ineens compleet anders is. Hij wordt omringd door een groep slimme buitenbeentjes.

Thuis is het ook geen eenvoudige opgave. Hij moet zien te dealen met zijn twee broers Dewey en Reese en hij mist de steun van zijn oudste broer die naar een militaire academie is gestuurd. Zijn ouders Lois en Hal zijn ook geen echte steunpilaren.

Een van de beste


De zeven seizoenen van Malcolm in the Middle werden ijzersterk ontvangen en de serie wordt nog altijd gezien als een van de beste sitcoms aller tijden. Ook waren er prijzen, waaronder zeven Emmy Awards en een Grammy Award. Op de IMDb staat de serie op een 8,2.



Het fijne van sitcoms is dat de afleveringen zo voorbij zijn. Gemiddeld duren deze namelijk niet langer dan zo'n 21 tot 23 minuten en als je een beetje doorzet heb je de zeven seizoenen volgende week al afgerond.

Streamen


In Nederland werd de serie al uitgezonden door de zenders Veronica, Net5 en Comedy Central en als je de serie (nog een keer) wil kijken, dan vind je alle 151 afleveringen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen