search
Sofía Vergara wist de Netflix-kijkers afgelopen weekend om haar vinger te winden
Series / Nieuws

Sofía Vergara wist de Netflix-kijkers afgelopen weekend om haar vinger te winden

Met haar miniserie Griselda staat ze gelijk bovenaan de Netflix Top 10.

Vorige week verscheen de serie Griselda op Netflix en vooraf was niet te zeggen of de serie ook daadwerkelijk iets zou zijn. Nu weten we beter. De ontvangst is sterk en de kijkers smullen van de misdaadbaas van Sofía Vergara.

Griselda staat dan ook bovenaan de Netflix Top 10 met series. De miniserie met zes afleveringen wist American Nightmare van de eerste plek te tikken en staat waarschijnlijk wel even bovenaan.

Overige toppers


De misdaad-docuserie American Nightmare van Bernadette Higgins en Felicity Morris werd naar de tweede plaats verwezen. Die positie is natuurlijk prima voor een serie die op 17 januari online verscheen en al heel wat tongen losmaakte.

De top drie is compleet met de veelbesproken Britse psychologische dramaserie Fool Me Once. Na het debuut op 1 januari is de serie al ruim vier weken niet uit de bovenste regionen van de Netflix Top 10 te slaan. De grote vraag is of Netflix meer plannen heeft na zo'n succes.

Nieuwkomers


Binnenkort zet Netflix de geliefde serie House M.D. online en die zou zomaar de nodige kijkers kunnen gaan trekken. Op 8 februari is het tijd voor een mogelijke nieuwe kijkcijferhit: One Day.



Wil je weten welke series er zoal in februari op Netflix verschijnen, lees dan het artikel Ontdek de 8 Netflix-series die je niet wilt missen in februari: van True Crime tot hilariteit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen