search

Ons nieuws van maandag 29 januari 2024

Komt er een tweede seizoen van 'Percy Jackson'? Acteur en producent reageren
Series / Nieuws

Komt er een tweede seizoen van 'Percy Jackson'? Acteur en producent reageren

'Percy Jackson and the Olympians' wordt enorm goed ontvangen, maar komt er ook een tweede seizoen?

Nu het eerste seizoen van Percy Jackson and the Olympians bijna volledig te zien is op Disney+, vragen kijkers zich af of er ook een tweede seizoen zal komen. Poseideon-acteur Toby Stephens en uitvoerend producent Jon Steinberg hebben hier een hoopvolle update over.

Percy Jackson is een nieuwe adaptatie van de boeken van Rick Riordan. Voor fans is het goed nieuws dat de serie toe trouw is gebleven aan de boeken, in tegenstelling tot de film uit 2010. Disney heeft nog geen tweede seizoen besteld, maar Stephens en Steinberg zijn hoopvol dat dit nog gaat gebeuren.

Terugkerende personages


Een een gesprek met TVLine zei Steinberg het volgende over seizoen 2: "Er zijn mensen die de hele dag nadenken over hoe het volgende seizoen eruit zou zien, dus hopelijk wordt dat werk vroeg of laat een beetje officiëler".

"Ik begon ermee, wetende dat zowel Jon [Steinberg] als Dan Shotz [uitvoerend producent] zeiden: "Nou, weet je, hij is een terugkerend personage." Toen ik de scripts las die ze mij hadden gestuurd, dacht ik: "Dit is echt leuk." Het is iets dat leuk is om te doen, en het is uiteraard een enorm voorrecht om deel uit te maken van zo’n geliefde franchise die zoveel voor zoveel mensen betekent", voegde Stephens eraan toe.

Goed ontvangen


Er is dus al gepraat over terugkerende personages, waaruit blijkt dat de makers ervan uitgaan dat er nog een seizoen komt. En daar is goede reden voor, want Percy Jackson and the Olympians wordt enorm goed ontvangen op Disney+.



De serie is nu al een van de meest succesvolle Disney+-originals, en was na Ahsoka het meest succesvolle live-action debuut van 2023 op het platform. Het lijkt dus zeer waarschijnlijk dat er een tweede seizoen aankomt. Bekijk Percy Jackson and the Olympians op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'A Real Bug's Life'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'A Real Bug's Life'

Spinnen en insecten beleven spannende avonturen in deze oogstrelende natuurserie voor kinderen.

Regie: Nat Sharman, Alex Hemingway, James Manisty, e.a.| Cast: Akwafina (verteller - stem) | Afleveringen: 5 | Speelduur: 31-32 minuten | Jaar: 2024

In 1998 bracht Disney Pixar de heerlijke computergeanimeerde film A Bug's Life uit, waarin een eigenzinnige mier zijn kolonie moest redden van een (door hemzelf veroorzaakte) invasie van sprinkhanen. Dit was in een tijd dat nog reikhalzend werd uitgekeken naar elke nieuwe Pixar-film om te zien wat enen en nullen nu weer op het witte doek konden toveren. De magische kracht daarvan is inmiddels afgenomen, want geavanceerde computeranimatie is bekende kost geworden en de interessante verhaallijnen lijken wat opgedroogd. Tijd om terug te gaan naar de natuur en de bugs in hun echte exoskelet en leefomgeving te bewonderen.

Het belang van insecten en andere kleine beestjes wordt steeds breder onderkend in een wereld die hoog inzet op ecologische verantwoordelijkheid en biologische duurzaamheid. Circle of life en zo. Disney en National Geographic bezorgen ons in dat kader de leuke documentaireserie A Real Bug's Life. Hierin worden in verhaaltjes van een halfuur verschillende biotopen met hun kleine bewoners onder de loep genomen. Een Brits boerenerf en de Afrikaanse savanne, maar ook de drukke metropool New York herbergen allerlei geleedpotigen die onmisbaar zijn voor het behoud van onze wereld.

A Real Bug's Life toont het leven van spinnen, mieren, vlinders en bidsprinkhanen in een narratieve stijl die Walt Disney in de jaren vijftig al hanteerde voor zijn natuurdocumentaires. De diertjes worden tamelijk antropomorfisch neergezet en maken echte 'avonturen' mee, vol spanning, tegenslag en geluk. Anders dan droge natuurdocumentaires waarin de dierenwereld zuiver door de ogen van biologen wordt bekeken, is A Real Bug's Life een echte dramaserie met bugs in de hoofdrollen. Qua wetenswaardigheden accuraat en zeker leerzaam, maar het vermaak staat centraal. Dit is echt een serie voor kinderen.

Daarom is het leuk dat Akwafina de verteller is. De komische rapper en acteur weet met haar karakteristieke stemgeluid de schwung in de verhaaltjes te houden. Haar charme is onmiskenbaar en ze gaat niet te ver over de top zoals in sommige van haar andere stemrollen. Het script is goed geschreven met veel gevatte opmerkingen en woordgrapjes die vooral het jeugdige publiek aan zullen spreken.

Regendruppels die in de beleving van een insect inslaan als meteorieten zijn bekende kost in natuurfilms, maar in A Real Bug's Life wordt elke beweging of omgevingsverandering aangedikt met luide toeters en bellen. Bij beelden van mieren die een paadje overlopen horen we verkeersgeluiden en iedere stap of sprong van een springspinnetje wordt benadrukt door een piepje of bliepje. Vaak is dit te veel van het goede en zou het beter zijn om gewoon even te genieten van de stilte of het verre getsjirp van krekels. Laat de beelden het werk doen, want die zijn mooi genoeg.

De close-upopnames van de geleedpotigen zijn ronduit verbluffend. Je ziet elk haartje op de kop van een bij en alle facetten in het oog van een vlieg. De kleurenpracht van een vlindervleugel of het fluorescerende dekschild van een kever zijn zelden zo mooi in beeld gebracht. A Real Bug's Life is wat dat betreft zuivere reclame voor de insectenwereld, want wie trapt na het zien van deze serie nog achteloos een diertje met zulke mooie ogen en voelsprieten dood?

De gefilmde beelden worden helaas veelvuldig gecombineerd met nogal opzichtige CGI. Er zijn scènes waarin de kijker op de rug van een vlieg meereist door zijn omgeving, maar daarbij is het duidelijk dat het beestje hevig is bewerkt door de computerprogrammeurs van National Geographic. Ook rondvliegende druppels jus d'orange of grassprieten rond een maaier zijn duidelijk uit pixels opgebouwd. Het laatste frame van de aftiteling vertelt ons: "Some sequences have been graphically enhanced or were filmed under controlled conditions." Alles voor het verhaal.

In dat verband is het ook zonneklaar dat de avontuurlijke bugs weleens een zetje in de juiste richting hebben gekregen. Zo is er bijvoorbeeld een verhaallijn waarin een Afrikaanse mier met een babylarf tussen haar kaken de weg naar huis moet zien te vinden. Een van de vele gevaren op haar pad zijn de mierenleeuwen die onderin een kuiltje op hun prooi liggen te wachten. Onze mier met baby valt natuurlijk in een van de dodenvallen, worstelt een tijdje met het zand en komt er toch weer heelhuids uit tevoorschijn. Erg spannend allemaal, maar A Real Bug's Life voelt daardoor niet altijd 'real'.

In dit hele gebeuren is de menselijke hand buiten beeld duidelijk zichtbaar. Als deze mier een hertje was dat de filmmakers even langs een echte leeuw hadden gemanoeuvreerd zou dit waarschijnlijk tot grote verontwaardiging hebben geleid, maar met insecten en andere geleedpotigen ligt dat blijkbaar toch nog anders. De emancipatie van de bugs is nog niet voltooid.

★★★☆☆

A Real Bug's Life is te zien bij [url1=https://www.disneyplus.com/nl-nl/series/a-real-bugs-life/4U6OnTyIVOtC[/url1].

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Originele cast 'Wizards of Waverly Place' herenigd na nieuws over de sequel
Series / Nieuws

Originele cast 'Wizards of Waverly Place' herenigd na nieuws over de sequel

De magie komt terug in een gloednieuw jasje: de originele Wizards of Waverly Place-cast viert de sequel.

Iedereen die in de vroege jaren 2000 opgegroeid is, kan zich de hitserie Wizards of Waverly Place vast nog wel herinneren. De serie zorgde niet alleen voor het succes van David Henrie en Jake T. Austin, maar lanceerde ook de succesvolle carriere van Disney-ster Selena Gomez.

De serie volgde de familie Russo, maar de familie heeft in het geheim toverkrachten. De Russo-kinderen Alex (Gomez), Justin (Henrie) en Max (Austin) worden in het diepste geheim getraind door hun vader (David DeLuise) en slechts enkele mensen weten van hun krachten af.

Goed nieuws


Alle fans van de serie werden onlangs verrast met spannend nieuws: de oude Disney-serie krijgt namelijk een vervolg! Het vervolg zal het volwassen leven van Justin volgen, die ervoor gekozen heeft voor een leven zonder toverkracht. Dan wordt Justin gedwongen om zijn verleden weer te omarmen om de tovenaarswereld veilig te stellen.

Bekijk op instagram


Om de nieuwe sequel te vieren kwam de originele cast weer bij elkaar. David Henrie en David Deluise plaatsen samen een foto op Instagram met Gomez en Maria Canals-Barrera (Theresa Russo). Onder de foto stond ‘De Russos komen terug’.

Te streamen op Disney+


De originele Wizard of Waverly Place is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het verborgen verhaal achter het vertrek van Jim Parsons bij 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Het verborgen verhaal achter het vertrek van Jim Parsons bij 'The Big Bang Theory'

De emotionele en verrassende reden waarom Jim Parsons de hitserie The Big Bang Theory verliet.

De hoofdrol spelen in een hitserie zorgt voor een absurd druk schema en een heleboel druk op je schouders. Dit overkwam Jim Parsons tijdens The Big Bang Theory. De reden dat hij de serie verliet is dan ook geen leuk verhaal.

De serie eindigde toen Parsons liet weten dat hij na seizoen 12 de serie verliet, maar eigenlijk zat dit afscheid er al lang aan te komen. De acteur heeft namelijk onthuld dat hij, toen hij het contract voor seizoen 11 en 12 tekende, al dacht dat dit zijn laatste seizoenen zouden zijn.

De emotionele reden


Toen Parsons in de podcast van David Tennant verscheen, onthulde hij dat zijn vertrek alles te maken had met … het overlijden van zijn hond.

Hij vertelde dat hij samen met zijn echtgenoot in het park aan het wandelen was met zijn hond en "hij er gewoon zo slecht" uitzag. Dit raakte hem zo erg dat hij in huilen uitbarstte.

Een te druk schema


Even later overleed hun hond en dat was voor Parsons het zetje dat hij nodig had om te stoppen met The Big Bang Theory. Parsons realiseerde zich namelijk dat hij uitgeput was door zijn drukke schema en dat hij zijn leven en rust terug wilde.



Gelukkig kon de serie nog mooi afgerond worden met een twaalfde seizoen dat te streamen is op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontdek wat Disney+ in februari biedt: 6 nieuwe series en een overvloed aan boeiende afleveringen
Series / Nieuws

Ontdek wat Disney+ in februari biedt: 6 nieuwe series en een overvloed aan boeiende afleveringen

Deze maand staat in het teken van epische historie en heel veel Star Wars.

Disney+ zet in februari weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


A Shop For Killers


Verschijnt op: Woensdag 7 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 7-8 | Genre: Actie / Drama / Mysterie | Kijk op: Disney+

Na de dood van Jians oom ontdekt ze dat hij een verdacht winkelcentrum heeft nagelaten. Wie was haar oom en wat voor soort winkelcentrum runde hij? Voordat Jian kan doorgronden wat er aan de hand is, wordt ze aangevallen door onbekende mensen die achter de voorraden van haar oom aan zitten.




Star Wars: The Bad Batch


Verschijnt op: Woensdag 21, 28 februari | Release: Seizoen 3 - aflevering 1-4 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.




Shôgun


Verschijnt op: Dinsdag 27 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-2 | Genre: Avontuur / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.




Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

6, 13, 20, 27 februari: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 17-20) - Animatie / Actie / Avontuur - Het is het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

7, 14, 21, 28 februari: Ishura (seizoen 1 - aflevering 5) - Animatie / Actie / Avontuur - De Demonenkoning, die de hele wereld met angst had vervuld, werd verslagen. De naam en het bestaan van de Held die deze prestatie heeft geleverd, blijven echter een mysterie. Nu het tijdperk van angst voorbij is, begint het gevecht om de ultieme Held te kronen.

7, 14, 21, 28 februari: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 8) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 'Alexander: The Making of a God' en 10 andere topseries
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 'Alexander: The Making of a God' en 10 andere topseries

Het wordt voor Netflix een week vol spektakel en het debuut van een klassieker.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Alexander: The Making of a God


Verschijnt op: Woensdag 31 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Netflix

Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.




Baby Bandito


Verschijnt op: Woensdag 31 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Misdaad / Drama | Kijk op: Netflix

Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.




House M.D.


Verschijnt op: Donderdag 1 februari | Release: Seizoen 1-8 | Genre: Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

Hugh Laurie in de hoofdrol als de nukkige dr. Gregory House, een arts die minachtend met zijn patiënten omgaat maar ze wel van de meest mysterieuze ziekten geneest.




Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

30 januari: Love Deadline (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Reality-TV - Vrouwen ontmoeten potentiële echtgenoten en reizen naar prachtige locaties. Het addertje onder het gras? Alleen vrouwen kunnen een aanzoek doen, en mannen hebben een deadline.

30 januari: NASCAR: Full Speed (seizoen 1) - Documentaire / Sport - Gedreven door passie en de roem van de NASCAR Cup strijden coureurs en hun teams om het kampioenschap en de kans om geschiedenis te schrijven in deze sportdocumentaire.

31 januari: Like Flowers in Sand (seizoen 1 - aflevering 12) - Komedie / Mysterie / Romantiek - Een voormalig worsteltalent zit op een dood spoor en staat op het punt te stoppen. Maar dan ontmoet hij een oude vriend en vlamt zijn passie weer op.

31 januari: Love Never Lies: Poland (seizoen 2 - aflevering 1-7) - Reality-TV - In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.

31 januari: The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Wanneer een doemprofetie zich begint te voltrekken in het vredige land Britannia, onderneemt een jongen met een gouden hart een reis vol ontdekkingen en wraak.

1 februari: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 5) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

1 februari: Fame After Fame (seizoen 1) - Reality-TV - Na 14 succesvolle jaren op de Spaanse televisie zoeken de bekendste persoonlijkheden van Sálvame naar nieuwe carrièrekansen in heel Amerika in deze realityserie.

3 & 4 februari: Captivating the King (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama / Geschiedenis / Romantiek - Te midden van een koninklijke en politieke machtsstrijd leert een koning een intrigerende vrouw kennen, wiens verborgen verlangen naar wraak onbedoeld verandert in liefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sofía Vergara wist de Netflix-kijkers afgelopen weekend om haar vinger te winden
Series / Nieuws

Sofía Vergara wist de Netflix-kijkers afgelopen weekend om haar vinger te winden

Met haar miniserie Griselda staat ze gelijk bovenaan de Netflix Top 10.

Vorige week verscheen de serie Griselda op Netflix en vooraf was niet te zeggen of de serie ook daadwerkelijk iets zou zijn. Nu weten we beter. De ontvangst is sterk en de kijkers smullen van de misdaadbaas van Sofía Vergara.

Griselda staat dan ook bovenaan de Netflix Top 10 met series. De miniserie met zes afleveringen wist American Nightmare van de eerste plek te tikken en staat waarschijnlijk wel even bovenaan.

Overige toppers


De misdaad-docuserie American Nightmare van Bernadette Higgins en Felicity Morris werd naar de tweede plaats verwezen. Die positie is natuurlijk prima voor een serie die op 17 januari online verscheen en al heel wat tongen losmaakte.

De top drie is compleet met de veelbesproken Britse psychologische dramaserie Fool Me Once. Na het debuut op 1 januari is de serie al ruim vier weken niet uit de bovenste regionen van de Netflix Top 10 te slaan. De grote vraag is of Netflix meer plannen heeft na zo'n succes.

Nieuwkomers


Binnenkort zet Netflix de geliefde serie House M.D. online en die zou zomaar de nodige kijkers kunnen gaan trekken. Op 8 februari is het tijd voor een mogelijke nieuwe kijkcijferhit: One Day.



Wil je weten welke series er zoal in februari op Netflix verschijnen, lees dan het artikel Ontdek de 8 Netflix-series die je niet wilt missen in februari: van True Crime tot hilariteit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Start je week goed: met de komediehit 'Malcolm in the Middle' op Disney+ is het zo weer weekend
Series / Specials

Start je week goed: met de komediehit 'Malcolm in the Middle' op Disney+ is het zo weer weekend

Nog altijd is Malcolm in the Middle een van de beste sitcoms aller tijden.

Het weekend zit er weer op. Het is namelijk maandag: de werkweek is begonnen. Leef je toe naar het einde van de week en zoek je een serie die je er doorheen sleept? Dan hebben we een prima tip voor je: Malcolm in the Middle.

Malcolm in the Middle is een sitcom met de nodige zwarte humor, die in 2000 verscheen op de zender Fox. Met rollen voor Frankie Muniz, Jane Kaczmarek, Bryan Cranston, Christopher Masterson en Justin Berfield hield de sitcom het zeven seizoenen vol.

Malcolm


In de serie ontmoeten we de negenjarige Malcolm, de rol van Muniz. De skateboarder wordt naar de klas voor 'genieën' gestuurd, waardoor zijn wereld ineens compleet anders is. Hij wordt omringd door een groep slimme buitenbeentjes.

Thuis is het ook geen eenvoudige opgave. Hij moet zien te dealen met zijn twee broers Dewey en Reese en hij mist de steun van zijn oudste broer die naar een militaire academie is gestuurd. Zijn ouders Lois en Hal zijn ook geen echte steunpilaren.

Een van de beste


De zeven seizoenen van Malcolm in the Middle werden ijzersterk ontvangen en de serie wordt nog altijd gezien als een van de beste sitcoms aller tijden. Ook waren er prijzen, waaronder zeven Emmy Awards en een Grammy Award. Op de IMDb staat de serie op een 8,2.



Het fijne van sitcoms is dat de afleveringen zo voorbij zijn. Gemiddeld duren deze namelijk niet langer dan zo'n 21 tot 23 minuten en als je een beetje doorzet heb je de zeven seizoenen volgende week al afgerond.

Streamen


In Nederland werd de serie al uitgezonden door de zenders Veronica, Net5 en Comedy Central en als je de serie (nog een keer) wil kijken, dan vind je alle 151 afleveringen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-ster Matt LeBlanc verruïneerde de scifi-serie 'Lost in Space' met een enkele film
Series / Specials

'Friends'-ster Matt LeBlanc verruïneerde de scifi-serie 'Lost in Space' met een enkele film

In 2018 maakte Netflix het weer goed met zijn Lost in Space-serie.

Misschien ken je de titel Lost in Space vooral van de Netflix-serie die verscheen van 2018 tot en met 2021. Deze was echter gebaseerd op de tv-serie Lost in Space die van 1965 tot en met 1968 verscheen.

Tussendoor was er nog een Lost in Space. Dit was de grote bioscoopfilm uit 1998 van regisseur Stephen Hopkins (Predator 2, Blown Away) die de franchise bijna daadwerkelijk compleet verloren maakte.

Matt LeBlanc


De film volgt een vergelijkbaar recept. De familie Robinson is op weg naar de nieuwe planeet die de mensheid van een verwoeste aarde moet redden. Ze zijn een van de eersten die zich op de planeet gaan vestigen. Ze belanden echter op een andere planeet, wat tot heel wat avonturen leidt.

Friends-acteur Matt LeBlanc is uiteraard niet verantwoordelijk voor de bedenkelijke scifi-film, maar hij had wel een grote rol. En hij was niet de enige. Ook William Hurt, Gary Oldman, Heather Graham, Mimi Rogers en Jared Harris zijn te zien in de film.

Teleurstelling


Met een budget van $80 miljoen haalde de film zo'n $136,2 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De ontvangst was misschien nog wel teleurstellender met slechts 27 procent op de Tomatometer en een 5,2 op de IMDb.



De critics consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Lost in Space is onhandig geregisseerd en mist vooral de campy charme van de tv-serie en doet zijn titel helaas eer aan."

Liever de Netflix-serie


Mocht het verhaal je wel aanspreken, dan kun je dus beter de serie Lost in Space van Netflix gaan kijken. Daarin zie je rollen van Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Taylor Russell en Mina Sundwall.



De Netflix-serie staat op 84 procent op de Tomatometer en een 7,3 op de IMDb. De serie werd in 2021 afgerond met het derde seizoen, dus het is een complete - niet gecancelde - serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Bekijk alle artikelen