search
Originele cast 'Wizards of Waverly Place' herenigd na nieuws over de sequel
Series / Nieuws

Originele cast 'Wizards of Waverly Place' herenigd na nieuws over de sequel

De magie komt terug in een gloednieuw jasje: de originele Wizards of Waverly Place-cast viert de sequel.

Iedereen die in de vroege jaren 2000 opgegroeid is, kan zich de hitserie Wizards of Waverly Place vast nog wel herinneren. De serie zorgde niet alleen voor het succes van David Henrie en Jake T. Austin, maar lanceerde ook de succesvolle carriere van Disney-ster Selena Gomez.

De serie volgde de familie Russo, maar de familie heeft in het geheim toverkrachten. De Russo-kinderen Alex (Gomez), Justin (Henrie) en Max (Austin) worden in het diepste geheim getraind door hun vader (David DeLuise) en slechts enkele mensen weten van hun krachten af.

Goed nieuws


Alle fans van de serie werden onlangs verrast met spannend nieuws: de oude Disney-serie krijgt namelijk een vervolg! Het vervolg zal het volwassen leven van Justin volgen, die ervoor gekozen heeft voor een leven zonder toverkracht. Dan wordt Justin gedwongen om zijn verleden weer te omarmen om de tovenaarswereld veilig te stellen.

Bekijk op instagram


Om de nieuwe sequel te vieren kwam de originele cast weer bij elkaar. David Henrie en David Deluise plaatsen samen een foto op Instagram met Gomez en Maria Canals-Barrera (Theresa Russo). Onder de foto stond ‘De Russos komen terug’.

Te streamen op Disney+


De originele Wizard of Waverly Place is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen