search
Het verborgen verhaal achter het vertrek van Jim Parsons bij 'The Big Bang Theory'

Het verborgen verhaal achter het vertrek van Jim Parsons bij 'The Big Bang Theory'

De emotionele en verrassende reden waarom Jim Parsons de hitserie The Big Bang Theory verliet.

Adriennë Koolen
De hoofdrol spelen in een hitserie zorgt voor een absurd druk schema en een heleboel druk op je schouders. Dit overkwam Jim Parsons tijdens The Big Bang Theory. De reden dat hij de serie verliet is dan ook geen leuk verhaal.

De serie eindigde toen Parsons liet weten dat hij na seizoen 12 de serie verliet, maar eigenlijk zat dit afscheid er al lang aan te komen. De acteur heeft namelijk onthuld dat hij, toen hij het contract voor seizoen 11 en 12 tekende, al dacht dat dit zijn laatste seizoenen zouden zijn.

De emotionele reden


Toen Parsons in de podcast van David Tennant verscheen, onthulde hij dat zijn vertrek alles te maken had met … het overlijden van zijn hond.

Hij vertelde dat hij samen met zijn echtgenoot in het park aan het wandelen was met zijn hond en "hij er gewoon zo slecht" uitzag. Dit raakte hem zo erg dat hij in huilen uitbarstte.

Een te druk schema


Even later overleed hun hond en dat was voor Parsons het zetje dat hij nodig had om te stoppen met The Big Bang Theory. Parsons realiseerde zich namelijk dat hij uitgeput was door zijn drukke schema en dat hij zijn leven en rust terug wilde.Gelukkig kon de serie nog mooi afgerond worden met een twaalfde seizoen dat te streamen is op HBO Max.

Aanbevolen artikelen